Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] wybór auta za SB

bnm089

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ludzie pozdro dla wszystkich ;] ^^ oki nie owijajmy w bawełnę odłożyłem sobie trochę siana wyszło an to ze starczy mi na 13330 SB i nie wiem jakie autko za to kupić tak myślałem o tem nowym porsche ale naczytałem się ze to gówno xD no i pomyślałem ze fajnie by mieć aventador ma dobre osiągi juz bez części a resztę SB bym wydał na karty by podropić części ultra co wy na to może macie inne propozycje dawać bo nie mam zielonego pojęcia xD^^

Opublikowano

Kup Pagani zonda cinque drag .

Na moje jest lepszy od aventadora.

Albo jak ci się podoba kup lamborghini reventon .

A co już wybierzesz to już kwestia gustu .

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Aventador to zdecydowanie dobry wybór, ale wydawać boosty na karty z częsciami nie polecam . Autko samo w sobie kosi, a częsci prędzej czy później zdobędziesz z wyścigów lub poszukiwania skarbów . Lepiej zostaw sobie boosty na inne autka , ewentualnie bodykity do samochodów ;P

Opublikowano

Za taką cenę ofc. najlepiej wziąć Aventadora, jeden z najlepszych wozów w grze, a według mnie nawet najlepszy.

Carrera to shit, nie kupuj jej.

Ultrasy możesz łatwo dostać za zbieranie diamentów, ja jestem na 43 dniu i od 20 wylosowałem 7 części ultra, tobie prędzej czy póżniej też jakieś wpadną.

Opublikowano

Co do samochodu to wszystko zostało już powiedziane, Ave jest genialny. Resztę sumki nie warto wydawać na ultra, lepiej zainwestować w wygląd albo zostawić na jakąś promocję. Dostępne są ciekawe zestawy kart z ulepszeniami wizualnymi, fajne, oryginalne rzeczy można trafić.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jeżeli jest dostępna to zwykła Zonda F jest lepsze od typu Drag i qunice czy jakoś tam ...

To jest na takiej podstawie jak kiedyś był bug z BMW E46 za SB miał większe osiągi ale był dużo, dużo wolniejszy bierz zwykłą Pangani Zonde F jak jest i tyle ja mam wymaxowaną i spokojnie biorę każdy samochód z mety na stracie z nitrem 360 jedzie ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...