Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moon online ... co dalej ?

anza464363

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aqua porposil by wypowiedziec sie co myslimy na temat :

1. Nowy projekt oparty na zasadzie tej co wyżej... (wiąże się z zamknięciem na kilka dni serwera)

2. Ratowanie tego co jest.( Restarty itd... )

ale oczywiscie znalazl sie mod ktory uwaza all za spam ...

mysle ze jednak powinnismy troche podpowiedziec co bylo nie tak co o tym myslimy ( nie spamowac tylko podpowiedzi sugestie prosze wyrazac)

wiec ja na ten temat mysle tak : zwiekszyc cap do 110 , zrobic intermediate sety egy/bronie itp all sprawne ... jesli bylo by z tym zaduzo roboty to narazie zrobic sprawny server cap 100 z poprawionymi bugami ktore zostaly wykryte do tej pory , minimalnie zwiekszenie expa bo ten co byl 1 nie byl zly ale dla kogos kto gra 2-5h max dziennie jest on za niski nawet na bota (moge sie mylic) . dopracowac te q i ogolnie usprawnic duzo prace gm na notce bo nie chce aby znoe powtorzylo sie na czacie "polaczki" , "ch*j" itp , do tego jakis vote system lub za online w grze ..

mam nadzieje ze inni sie dolacza i sbierzecie sporo ciekaweych pomyslow ( sory za wszystkie blaedy ortograficzne i nietylko ;p )

Edge-1.png
Opublikowano

Nareszcie ktoś stworzył temat:D Inteligencji osoby która zamknęła poprzedni nie będę komentować... Aqua i jego ekipa faktycznie włożyli w ten serwer sporo kasy i pracy wiec szkoda to zmarnować. Sam pomysł bardzo mi się podobał z tym że ja też jestem za capem 110, intermediate to super sprawa i wcale nie tak łatwo uzbierać coiny wiec masz w grze jakiś cel... ale to oczywiście tylko moje zdanie:) Jeśli ogarniecie serwer to ja chętnie na niego wrócę, ale dajcie sobie wiecej czasu i dopracujcie go. Wierzę że Wam się uda;p

Opublikowano

Myslalem ze wkoncu zagram na pożadnym serwerze cap 100... czekalem z niecierpliwoscia kiedy go otworzycie.

a tu update chcecie zrobic do 110...

bez sensu cap 100+ jest beznadziejny i wiele doświadczonych graczy poprze moje zdanie.

Pozdrawiam

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Ja myślę, że najlepiej byłoby zaczać z capem 100. Osobiście także uważam, że capy do 100 są super ale powyżej to już nie to samo chociaż 110 nie jest jeszcze taki zły. Oczywiście to moje zdanie. A w decyzją większości zawsze mogłby zostać wprowadzony 110 cap także wg mnie najlepiej zacząć z capem 100.

Opublikowano

Temat z prezentacją ja zamknąłem ponieważ to bardziej przypominało rozmowę i skargi na coffe niż publikacje serwera i myślałem ze aqua napiszę nowy temat i zrobi ankietę ale tez widzę nie za wiele go interesuje ...

Inteligencji osoby która zamknęła poprzedni nie będę komentować

Mogliście sobie już podarować :D

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

niejestem z teamu wiec nie chce zrobic capu 110 tyko dalem taka propozycje .. czekam co na to gracze i gm po to jest ten temat by wypowiedziec sie co o tym myslicie i dac jakies propozycje dla tworcow servera , bo szkoda kasy jesli jest juz dedyk wykupiony ( tak mysle)

Edge-1.png
Opublikowano

Jak dla mnie :

Pracę którą wykonaliście była duża i za to chcę wam kolejny raz podziękować.

Jeżeli zaś chodzi o serwer i jak on powinien wyglądać aby miał dużo graczy więc:

- gap 100 -120 max ze wszystkimi skilami

- wyłączony black res - na fw jest tragedia jak chodzą same party na black resie i full bufach forteca nie ma sensu

- zablokowane 25% pile wówczas pvp jest o wiele wiele lepsze niż z nimi - kwestia co kto lubi

- naprawienie bądź jak inaczej to zwał bugu na drugie pile purtificationy aby bot ich nie używał co 1 sec - tak bo wtedy force nie ma sensu grać

- exp w zależności od gapu : 100 - x25-x30 / 110 - x35-x40 / 120 - x50-x60 party exp podniesiony o x5 max x10

- magic pop wyłączony ale tylko na sun bronie i sun sety

- na czas FW ograniczenie ip do jednego gracza na 1 ip - dlaczego ? dlatego żeby nie latł jeden z bandą za plecami i na full bufach

-max 2 czy 3 chary na jedno ip - większa ilość burzy rynek na serwerze za dużo gold farm.

-jak coś bym przypomniał sobie to jeszzce napisze

Co do gapu 100 suny drop najlepiej wyłączyć jeżeli chodzi o same bronie na tym gapie som to jest max co powinno być oczywiście jeżeli chodzi o 90 lvl. Reszte 110 czy 120 tak jak normalnie w grz jest poprzez pliki. Exp z questów jest waszym jak dla mnie świetnym pomysłem bo wtedy jest jakiś cel w robieniu tych questów.Co do silków to już wasza sprawa jeżeli chcecie dać vote to ok ale też nie przesadzajcie 4 silki na dzień to max co można dać , albo za czas online w grze . To tyle co ode mnie wydaje się najbardziej chyba potrzebne na serwie.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Masz rację, jeśli dostajesz na takowym serwie wszystko za darmo to faktycznie bezsens... ale ja grałam na serwie 110 i było naprawdę mega. Syndicate się nazywał. Mi chodzi głównie o cel w grze, bo jeśli już wbijesz ten max lvl zdobędziesz broń i jakiś w miare set to co? puszczasz bota, jakieś pvp czasem i ewentualne fw raz w tygodniu. na inter mozesz iść dwa razy dziennie (z tego co sie orientuje ;p) samemu ciężko wiec idzie pt, tak jak w moim przypadku dobrych znajomych czyli zgrana ekipa. do tego dajcie mi jeszcze joba i wtedy właśnie jest przyjemność z gry :D bo jak mam patrzec na bota tylko to juz mi te wszystkie serwery bokiem wychodzą....

Opublikowano

Niedługo damy Wam dokładne info jak sprawa wygląda.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Zaraz będzie odpowiedni.

Pracujemy.

Wznoszę ręce do góry krzycząc do Ciebie Boże, zabierz do siebie wszystkich co giną na motorze

Opublikowano

Aqua porposil by wypowiedziec sie co myslimy na temat :

1. Nowy projekt oparty na zasadzie tej co wyżej... (wiąże się z zamknięciem na kilka dni serwera)

2. Ratowanie tego co jest.( Restarty itd... )

mysle ze jednak powinnismy troche podpowiedziec co bylo nie tak co o tym myslimy ( nie spamowac tylko podpowiedzi sugestie prosze wyrazac)

wiec ja na ten temat mysle tak : zwiekszyc cap do 110 , zrobic intermediate sety egy/bronie itp all sprawne ... jesli bylo by z tym zaduzo roboty to narazie zrobic sprawny server cap 100 z poprawionymi bugami ktore zostaly wykryte do tej pory , minimalnie zwiekszenie expa bo ten co byl 1 nie byl zly ale dla kogos kto gra 2-5h max dziennie jest on za niski nawet na bota (moge sie mylic) . dopracowac te q i ogolnie usprawnic duzo prace gm na notce bo nie chce aby znoe powtorzylo sie na czacie "polaczki" , "ch*j" itp , do tego jakis vote system lub za online w grze ..

mam nadzieje ze inni sie dolacza i sbierzecie sporo ciekaweych pomyslow ( sory za wszystkie blaedy ortograficzne i nietylko ;p )

Nareszcie ktoś stworzył temat:D Inteligencji osoby która zamknęła poprzedni nie będę komentować... Aqua i jego ekipa faktycznie włożyli w ten serwer sporo kasy i pracy wiec szkoda to zmarnować. Sam pomysł bardzo mi się podobał z tym że ja też jestem za capem 110, intermediate to super sprawa i wcale nie tak łatwo uzbierać coiny wiec masz w grze jakiś cel... ale to oczywiście tylko moje zdanie:) Jeśli ogarniecie serwer to ja chętnie na niego wrócę, ale dajcie sobie wiecej czasu i dopracujcie go. Wierzę że Wam się uda;p

i Już wiecie dlaczego zamknąłem tamta prezentacje ...

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...