Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bierzmowanie

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie dla tych co mieli bierzmwoanie czy za nie spowiadanie się chodzi mi o podpisy czy jak nie będe mia ltych podpisow to ksiądz mnie pzrepusci? na spotkanai co niedzielę chdozę

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

od księdza zależy, jeden cie przepuści jak masz 0 a drugi bedzie ci chciał parówke w dupe wsadzić inaczej nie dostaniesz. u nas wystarczyło mieć pare podpisów w tej całej książeczce i przepuszczał

Opublikowano

Wogóle ile masz tych podpisów? jak masz bardzo mało,albo wogóle to wątpie aby cię przepuścił,pewnie będziesz mieć egzamin,popyta Cię z np: wierze w Boga,albo Ojcze nasz.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

w 1 klasie mam 5-6 podpisów w drugiej tylko 1 a w 3 tylko zero

:D

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Mnie nie przepuścił bo nie znałem odpowiedzi na 2 pytania podczas testu. Zależy na kogo trafisz, ale jak masz 0 pieczątek w indexie przy spowiedzi to na 90 % Cie nie przepuści :).

Opublikowano

Jeżeli miły ksiądz to opowie Ci jakiś kawał nieśmieszny i przepuści, ale najpierw zada pewnie jakieś pytania związane z wiarą. Wszystko zależy od duchownego. ;-)

Opublikowano

Ja nie miałem podpisów w święta pochodziłem czasem w niedziele do kościoła i tylko 3 spowiedzi miałem .

I przepuścił .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Ja w ogóle wyjebałem ta ksiązeczke i przeszedlem.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Mój ksiądz który prowadził nas na bierzmowanie doskonale sobie zdawał sprawę z tego, że połowa robi to tylko dla świętego spokoju

Co powie rodzina itp... I przepuszczał nawet tych, którzy prawie w ogóle nie chodzili, tylko tam stawiał im jakieś ultimatum pod koniec,

że mają iść tam na dwie msze które zostały czy coś....

U mnie raz było tak, że były prawdopodobnie różańce które były obowiązkowe ale bez podpisów i chodziło na to może 1/3...

I w połowie miesiąca ksiądz podczas różańca powiedział, że po mszy prosi bierzmowanych... prawie nikt nie miał tego podpisu a i tak all przepuścił

Opublikowano

Ja nie miałem żadnych podpisów, miałem tylko iść na 3 spowiedzi. Nie byłem na żadnej i przepuścili bez problemu ;-)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zależy od księdza, u nas od większej połowy [ok. 75%] przepuszcza.

Bardziej liczy się wiedza podczas tych pytań.

Opublikowano

Mój kumpel nie chodził ani do kościoła ani do spowiedzi. Ja zaś jak totalny kretyn miałem full indeks + spowiedzi. Przy tescie pojawił się 1 raz i go przepuścili. Tak się wkurwiłem że dostał wpierdol ode mnie i kolesi za to że po koleżeńsku sobie bierzmowanie z księdzem załatwił.3 lata chodzenia do kościoła musiałem zapierdalać jemu wystarczył 1 dzień. Najlepiej zlej na bierzmowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...