Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z komputerem

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem w metina :D i mi sie komp wylaczyl . Teraz jak uruchamiam to wlacza sie normalnie , pokazuje sie pulpit i po 1 lub 2min sie wylacza xdd pomozecie ? (jak cos zle napisalem albo cos to sora ale sami wiecie fon xD )

1359121200-U261555.png

Opublikowano

najlepiej by było sprawdzić temperatury, masz jakiś program na dysku żeby zdążyć zobaczyć? Ewentualnie odczekaj 15-30 min niech ostygnie.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Sprawdz w kompie na zasilaczu pewnie pisze model chyba ze masz laptopa tak samo dzieje sie w trybie awaryjnym ??? probowales formata albo coś

Opublikowano

1.jak mam wejsc w google jak sie komp wylacza ..... Czytaj do konca ... Formata nie robilem poniewaz posialem plytke z windowsem . A nie wiem jak uruchomic kompa w trybie awaryjnym xdd a tem zasilacz to zaraz odkrece obudowe i zobacze czy cos pisze

jak bedzie double post to przepraszam ale fon . A na zasilaczu(chyba xD) pisze : syscotec system energy technology i pod tym 3kropeczki : 1.kuhldecken 2.photovoltaik 3.regenerative energien . I cos tam dalej pisze ale to chyba adres email tel i fax .

1359121200-U261555.png

Opublikowano

naciskasz przycisk zasilania i spamujesz f8 aż pojawi sie taki czarny ekran i tam wybierasz tryb awaryjny po chwili odpali sie win xp i zobacz czy też się komp wyłączy chodzi mi to bardziej wygląda na awarie zasilacza bo jak tylko tyle pisze to to jakiś no name masz może możliwość sprawdzenia kompa na innym zasilaczu od kolegi albo z innego komputera

Opublikowano

Wybralem tryb awaryjny , 1min mrygala biala kreska na czarnym tle po lewej na gorze ekratu potem sie wlaczalo cos po all 4rogach pisalo tryb awaryjny i nagle sie komp wylaczyl.. Co mam robic ? Oddac do naprawy ? Bo chce to sam rozwiazac bo oni wezma kase za naprawe , za poswiecony czas i dla siebie i bede ze 100zl w plecy ..

A zasilacz pewnie jest niemiecki bo kolega jedzie czasami pracowac do niemiec i jak mni sie zepsul komp to dal mi czesci. I jakby byl noname to by nie pisalo duzymi literami jakas nazwa i by nie bylo pokazane adres , email , fax , nr tl , i ta jakby metka co w sklepie nie wiem jak to nazwac ale chyba wiesz co mam na mysli

1359121200-U261555.png

Opublikowano

jak tryb awaryjny nie działa to coś z sprzętem jest nie tak pewnie zasilacz albo mobo jak nie masz 2 zasilacza żeby sprawdzić to chyba jedynym wyjściem jest oddanie do naprawy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...