Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Automatyczne nadanie działki przez RCON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po wielu nieudanych próbach tworzę ten temat. Otóż próbuję przez połączenie RCON nadać działkę. (Jak już mnie doświadczenie nauczyło pewnie odpowiedzi nie dostanę ponieważ mało kto moje problemy potrafi rozwiązać :) )

Jak już każdy wie polecenie

/rg addowner nazwadzialki user

w konsoli nie działa i dostajemy informację zwrotną "A player is expected"

Dlatego zainstalowałem plugin Command Helper i stworzyłem w nim komendę która pozwala z konsoli uruchamiać komendy jako inny gracz. Wtedy w konsoli wpisuję

runas admin /rg addowner nazwadzialki user

i działa pięknie !

Jednak kiedy to samo polecenie próbuję przesłać przez RCONA nic się nie dzieje i wiem że konsola zwraca RCONOWI tekst "A player is expected".

Po co mi to potrzebne ? Otóż nie mogę ustawić automatycznego sprzedawania działek w napisanym przeze mnie panelu php.

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Opublikowano

Polecenie w konsoli nie działa ponieważ każdą komendę którą wpisujesz do konsoli wpisujesz bez '/'

Dostajesz "A player is expected"

ponieważ źle wprowadziłeś nick, bądź nie ma plugin jak przypisać daną osobę do regionu. Masz plugin do autoryzacji/rejestracji + permissionsex lub jakiś inny plugin?

Automatyczne sprzedawania działki SimpleRegionMarket.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...