Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja Na Dział

Sobsoon

Głosowanie na Dział MUZYKA  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Chcesz Zeby Powsta? taki Dzia??

• Tak!
      11
    • Nie..
      7
    • Niewiem..
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Wojtasek gdybys byl normalny i nie dostal bys bana wiedzial bys ze na pogaduszkach nie wolno o muzyce pisać...

@D&G nie odsiebie tylko normalny dział to nie dział download..:) a wogule forum by zoskało ++++ populacje..;] chyba lepije..;p

@Wild. Wyjdz niczego ci nie powiem wiecej placzesz ? to wyplacz sie w domu ale nie tu..

a co do dział muzyka i tak się przyda.. wiekszosci modów na ta.. bo czemu niby nie?

Ktoś nie lubi rapu techna itd to odrazu na nie..? przeciezx ten krzywy metal tez bd..;p a wogule i tak jest ten dział napewno lepszy i bd bardziej odwiedzany niz dzial dowcipy.. bo jedno to samo.. i kazdy spami: tak dobre masz ++++ bezsens.. zamiast tego muzyka by sie zdala przeciez kazdy z nas ja slucha.. :)

Opublikowano

Co do tych podfor to chodziło mi bardziej o to żeby syfu nie było...

Chyba że chcecie wszystko razem wpi*rdolić i potem będzie Peja obok Michaela Jacksona i Dody...

Nie będzie się dało połapać...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

ja jestem na tak, ale w 100% niejestem pewien o czym mozna bylo by tam gadac a po 2 to jest npc forum a nie jakies forum dyskusyjne o muzie etc do tego sa pogaduszki, a czemu na tak ??? sie zobaczy jesli ludzie beda tam pisac i znajda sie jakies ciekawe tematy to warto sprubowac.

@edit a co do podfor to bym sugerowac cos takiego:-newsy muzyczne, wykonawcy(opinie o nich etc), bandy (niejestem pewny czy to jest zgodne z regulaminem ale mozna by bylo np pisac tematy o LP i dodawac teledyski z YT ), co to za nuta??? (cos podobnego do request for.. macie jakis filmik z fajna muza a nieznacie tytulu to tam pisac)

Opublikowano

@Sobsoon

Sluchaj, dzieciaku drogi, sam zaczynasz flame wara a potem to TY placzesz

Wyjdz niczego ci nie powiem wiecej placzesz ? to wyplacz sie w domu ale nie tu..

/care

Nie rozumiem, ktos moze mi podac slownik polsko-dyzmozgowoanalfabetyczny?

zownie cie 9 literami - stfu n gtfo

btw. powiedz mi, dresie, po co w ankiecie dajesz opcje "nie" ? zeby potem plakac nad tymi, ktorzy ja wybrali?

Teraz wyjdz, wcisnij f14, znajdz sobie chlopaka albo dziewczyne, potrzymajcie sie za rece (nie, w wieku 12 lat nie mozna robic nic wiecej :x) i calm down

/left for now

Edit, nie moglem, leze i kwicze

@down

pewnie jak ty jeszcze kur.a moda dostaniesz to spam latwo opanujesz? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gdzie teraz w Kala grasz? bo nie mam sie nad kim znecac

Napisz na gg - 5582630

Opublikowano

@Paradox podfora to jest PODSTAWA

zreszta bd ludzie ktozy sie na tym znaja.. a nie pisanie o byle czym piszesz jakies bzdury itd -20% i poleci.. spam latwo opanowac..

Opublikowano
@Wojtasek gdybys byl normalny i nie dostal bys bana wiedzial bys ze na pogaduszkach nie wolno o muzyce pisać...

Byś z czasownikami razem analfabecino.

Jakbyś miał więcej niż 10 lat i wyszedłbyś z piaskownicy,wiedziałbyś,że w razie takich problemów,piszemy do Administracji.A nie spamujemy jak już to pokazałeś na forum.

Znawco.

@Down

Nastepny znawca,który nigdy tu modem nie był.

Opublikowano

@2xUP

dokładnie będzie forum będzie spam będzie warn i koniec spamu

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Admin Cienia
Opublikowano

Aby powstał taki dział to trzeba rozplanować tysiące rzeczy, a ja w tym temacie widzę tylko spam..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

choc temat zamkniety dodam cos od siebie...

MPCF zostalo stworzone dla cheatow, bugow itd. do gier online....

Dzieki MPCF mozna kreowac swoje zainteresowania w sprawie tworzenia cheatow....

dzial zadania domowe - byl jedynym wyjatkiem

fanart - tu mozna pokazywac swoja wlasna prace filmowa,graficzna, muzyczna a nie cudzych autorow... to na tyle

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...