Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade Hack

xOSTRx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Porawiony TH został bo były małe problemy teraz pominien smigać link na smej górze został zmieniony na nowszy !!!

Opublikowano

UWAGA!UWAGA nie sciagac program przejmuje passy! testowalem na starym kompie(uff)

Słyszałem o tym ale TH został poprawiony napisalem ze jest nowy link !!! Plik TH był wadliwy i został poprawiony teraz wszystko jest dobrze !!!

Opublikowano

Akurat.. Nie rób z ludzi głupców. Nie udostępnią wam trade hacka za darmo. Prawda została ujawniona, a chłopiec się broni. Do kosza.

Nie wiesz kim jestem, ale wiesz że powróciłem.

,, Nie powiem nie płaczcie, bo nie wszystkie łzy są złe " - J.R.R Tolkien.

Opublikowano

Akurat.. Nie rób z ludzi głupców. Nie udostępnią wam trade hacka za darmo. Prawda została ujawniona, a chłopiec się broni. Do kosza.

Proste, poprosiłem o sprawdzenie jeżeli niechcesz lub masz wątpliwości, nie musisz ściągać chłopcze

Opublikowano

Daj skan to wtedy ściągnę .

Ok juz dodaje usunełem przez przypadek. Jak zmieniałem link . ;]
Opublikowano

Hack nie działa. Testowany przez mojego kumpla na wszelki wypadek kontem 1 lvl.

Ok, dzieki za info mi działa jakoś postaram się jak bedzie jakies uaktulłalnienie to napisze ( od s1 do s11 ) działa mi .

Opublikowano

No dobra... Moze i dales skana ale nie cofam tego co powiedzialem. Nagraj filmik jak tego "trade hacka" uzywasz to wtedy mozna nad tym myslec.

Fw15x0y.png

Opublikowano

No dobra... Moze i dales skana ale nie cofam tego co powiedzialem. Nagraj filmik jak tego "trade hacka" uzywasz to wtedy mozna nad tym myslec.

Czemu Nie. Całkiem dobry pomysł. Postaram sie w miarę mojich możliwości cos nagrać.

Opublikowano

Kilka osób napisało na pw pomogłem i im działa. Program prosty nie wiem czemu wam nie działa 1. Rozpakowujecie 2.Włączacie Plik pisze tam proszę uruchomić komputer ponownie robicie restart włączcie Metina2pl i automatycznie Handel jest juz akceptowany z obu stron. (Możliwe że działa też bez restarta sprawdzcie to)

Opublikowano

A mógłbyś jednak nakręcić filmik?

Bo coś tak ci nie wierzę ,chociaż screen menu hacka -ale wolimy filmik...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Kilka osób napisało na pw pomogłem i im działa. Program prosty nie wiem czemu wam nie działa 1. Rozpakowujecie 2.Włączacie Plik pisze tam proszę uruchomić komputer ponownie robicie restart włączcie Metina2pl i automatycznie Handel jest juz akceptowany z obu stron. (Możliwe że działa też bez restarta sprawdzcie to)

to powiedz komu pomogłes jak nie kręcisz...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

ok powiem wam co to jest bo widac......na 1rzut oka..

a wiec jest to taki program kurde nie pamietam nazwy ...ale jest platny..albo za reflinki (promocja)na yt o tym glosno) wlaczacie program moze miec rozne ikoniku daje ze cos instaluje...(istaluje program nie szkodliwy dla KOMPA jedynie dla kompa!)wlaczacie gre i on przejmuje pass do tej gry...i przychodza mu na konto e-mail znam ten program ale kurde nazwy nie pamietam..ahh...i dlatego pisze zeby wlaczyc metka:))

Kto mnie pobije?

2Sda3hdpKDF.jpg

Opublikowano

Ten caly Th nie instaluje sie ani nie posiada Menu

Mozliwe ze dodaje cos do procesow po restarcie

Ja wywalilem to i odrazu skana calego PC robilem

Hack bez Menu ?? Dziwne prawda ??

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...