Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcesz mieć lepsze oceny w szkole itd. ?

Kicknijmnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładając, że nauczyciele bezmyślnie zrzynają sprawdziany z neta lub od wydawnictw podręczników biorą -_-. Poza tym wątpię, żeby tam się znalazły odpowiedzi do wszystkich testów jakie można znaleźć, więc na 99% nie ma tam testów, które są używane przez moich nauczycieli ;).

Opublikowano

Akurat wlasnie posegregowalem je wedlug podrecznikow bo biora z wydawnictwa te spr. w mojej budzie praktycznie wszystkie sprawdziany pasuja. Nie ma pewnie do wszystkich ale sporo ich jest.

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Ja w gimnazjum miałem odpowiedzi do wszystkich sprawdzianów oprócz biologii i chemii.

btw. "Nie masz czasu na nauke"? Srsly, w gimnazjum wystarczy 30min - 1 h dziennie, żeby mieć pasek na koniec roku.

Opublikowano

Ja w gimnazjum miałem odpowiedzi do wszystkich sprawdzianów oprócz biologii i chemii.

btw. "Nie masz czasu na nauke"? Srsly, w gimnazjum wystarczy 30min - 1 h dziennie, żeby mieć pasek na koniec roku.

Ta, a u mnie to mam po 4 kartkówki dziennie i po 1 sprawdzian no 1 h starczy no jeszcze zostanie. Co do tego to reklamy jakieś i 10 minut trzeba czekać :D Ale ostatecznie się ściąga wolno ale ściąga to jest ważne. Dzięki przydadzą się te sprawdziany bo słabo się uczę, a tak to będę pisać na same 4,5 :D
Opublikowano

No sprawdziany pasują mi z biologii i chemii ma ktoś może sprawdziany matematyka z plusem 2 ? ostatni sprawdzian z równań było tam ostatnie z wiekiem jakieś chyba 9 zadań łącznie proszę o sprawdziany jak ktoś ma z maty klasa 2 gimnazjum bardzo mi się przydadzą.

Opublikowano

Nie mogę tego pobrać pisze najpierw coś tam coś tam wait, a potem jakiś błąd.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Na dole masz odliczanie do 10 minut potem klikasz pobierz czekasz minutę i pobierasz u mnie działa. Autorowi polecam wrzucić na inny hosting plików.
Opublikowano

Przepraszam za double posta, mpc mi muliło i kliknąłem drugi raz. Przepraszam

Na dole masz odliczanie do 10 minut potem klikasz pobierz czekasz minutę i pobierasz u mnie działa. Autorowi polecam wrzucić na inny hosting plików.

nie mam odliczania. Po prostu karzą czekać, a potem jest jakiś fail. Jest też troche wyżej pole, do ktorego trzeba wpisać numerki, kod to coś co jest przeciwko botom, ale gdy wpisuje poprawnie to potem laduje mi się nowa strona, na której jestem proszony o wpisanie numeru tel.

1361453243-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...