Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozmnażaniem, zaprowadzaniem zwierząt do zagrody i znikającymi kurami.

Kamil...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak mam np. ziaren w ręku to kury za mną nie idą, jak zboże to krowy itd. Do zagrody wpadły mi jakieś 3 kury na pewno nie uciekły, bo pokój miał 2 kratki głębokości i otoczony murem. Na pewno też nikt tam nie wchodził oprócz mnie, a najpierw jedna znikła potem druga tylko 3 została. Mogły zniknąć dlatego że nie dostawały jeść ? Z rozmnażaniem tak samo jest jak z zaprowadzaniem do zagrody zachowują się jak bym zły pokarm miał. Mam Beta 1.7.3 .

15 minut temu ostatnia kura znikła i jakieś 2-3 minuty temu nie wiem jakim cudem w mojej twierdzy pojawiły się 2 świnie. Mogły wejść jedynie sufitem ale nie wiem czy by się zmieściły bo tam jest tylko 1 kratka odsłonięta. Z rasztą pełno kaktusów mam na dachu więc marne szanse na przejście.

Opublikowano

Albo się mylę albo rozmnażanie itp jest dostępne dopiero od wersji full 1.0.0, tak samo nieznikanie zwierząt :P (1.7.3 --> 1.8.1 --> 1.0.0 jakby patrzeć na wersje)

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up

Hmm na alphie rozmnażanie widzę, że coś ci się musiało w głowie poprzewracać.

@Topic

Rozmnażanie jest dopiero od 1.8 i wtedy wszystkie zwierzęta rozmnażało się zbożem

1358526012-U395594.png

| Kolega Hadesa |

| Jeśli Pomogłem Zostaw Like

;) |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...