Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elohell nie istnieje?

DaFFFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nope. Elohell nie istnieje, mój kumpel był na 600 elo i w 2 miesiace wybił się do 1550 :>

Btw. Nice team ;D Lepsze to niż team 4 clairvoyance ^_-

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Wow, raz na milion trafi ci się taka troll gra i od razu tworzysz temat "ELOHELL ISTNIEJE, NOOB TEAMY OMG"

l2p

Opublikowano

Wow, raz na milion trafi ci się taka troll gra i od razu tworzysz temat "ELOHELL ISTNIEJE, NOOB TEAMY OMG"

l2p

Powiedz mi jeszcze kiedy wygrywam,przegrywam, kiedy sram na kiblu moja wróżko.

I gdzie ja napisałem "noob team".... i gdzie napisałem "elohell istnieje"...

Tak dla jaj wstawiłem.

Opublikowano

mysle ze twoja eve to nie byl troll po polak = tryhard, i wziales exhausta i ignite, nie zdziwilbym sie nawet gdyby przez ciebie zaczeli trolowac zeby ktos wyszedl bo walczyles dzielnie o mida na prawie ostatnim picku, chyba ze chciales isc na bota albo topa

Opublikowano

mysle ze twoja eve to nie byl troll po polak = tryhard, i wziales exhausta i ignite, nie zdziwilbym sie nawet gdyby przez ciebie zaczeli trolowac zeby ktos wyszedl bo walczyles dzielnie o mida na prawie ostatnim picku, chyba ze chciales isc na bota albo topa

Lol, ludzie wy zaczynacie prowadzić śledztwo nawet gdzie ja chciałem iść? Co to ma do rzeczy. o.O

Mid był wolny więc wziałem sobie Evelynn w czym problem, z nikim się nie kłociłem, elo.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak elo hell..

Osoby wyznające tę tezę twierdzą, że to ich team jest zawsze słabszy, oni są jedynymi dobrze grającymi z tego teamu - bullshit. Zazwyczaj to przez taką osobę mecz jest przegrany

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak elo hell..

Osoby wyznające tę tezę twierdzą, że to ich team jest zawsze słabszy, oni są jedynymi dobrze grającymi z tego teamu - bullshit. Zazwyczaj to przez taką osobę mecz jest przegrany

To wygraj z 0/9 dravenem w teamie i dżunglerem WW który farmi do 100 minionów. Życzę ci powodzenia. Ludzie wy nie pierdolcie,że elo hell nie ma bo się Gimpera naoglądaliście.

Opublikowano

To wygraj z 0/9 dravenem w teamie i dżunglerem WW który farmi do 100 minionów. Życzę ci powodzenia. Ludzie wy nie pierdolcie,że elo hell nie ma bo się Gimpera naoglądaliście.

Heh, tylko że takie coś zawsze dzieje się w TWOIM teamie, a nigdy w przeciwnej drużynie ? ..

Opublikowano

Heh, tylko że takie coś zawsze dzieje się w TWOIM teamie, a nigdy w przeciwnej drużynie ? ..

Tak. Przeciwnicy nie są może oni tak świetni ale kilka zabójstw w early to insta win i są na 100% lepsi od bota czy tam czego się chce.

Opublikowano

Tak. Przeciwnicy nie są może oni tak świetni ale kilka zabójstw w early to insta win i są na 100% lepsi od bota czy tam czego się chce.

Z takim płaczem do mamy. Skoro jesteś taki pro to graj w jungli np. rammusem i oddawaj kille dla adc.

Opublikowano

1406921.jpeg

Takie tam z dziś.

Zapewne jak miałeś tak mało killi, to się nie wbijałeś, żeby paść. Po czym twój team padał = nieudolność carrowania gry ; ) bez obrazy

Opublikowano

Omg wez taka jest nowa meta nie wiesz ze smite pomaga w lasthitowaniu?

Lolzzz teraz core na kazda postac to smite bo jest op przy farmie...

A tak serio tak jak Darkkaj napisal, chcieli zebys dal dodge jak Cie zobaczyli

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Ogólnie elohell istnieje...

Powiem tak, trafi mi się dobry team lub przeciwnicy mają trolla/afk to wygrywam, next 2 porażki, bo np. fiora junglerka dawała się zabijać shaco w naszej jungli, nie gankowała, dzisiaj lee sin 5 minut afk, miał jeden gank (mida i nikogo nie zabił). Może nie jestem jakimś prosem, ale jako supp nie mogłem wiele wycarrować...

;)

Opublikowano

pewnie jak Cie zobaczyli w queue to postanowili wymyślić sposób, abyś dodge'nął ;]

O kurwa, mój mistrz xD

Tak jak @up, skoro umiesz dobrze grać, to w KAŻDEJ grze masz procentowo większą szanse na wygraną, niż przegraną.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Tak elo hell istnieje, miałem czas w którym miałem dosyć z tą grą i soraką ADC spadłem z 1550 elo na 1300, po ok. tygodniu wróciłem na 1500 elo a w kolejnym tygodniu wbiłem 1650+ które utrzymuje się do dzisiaj. Każdy mecz carrowałem JA, wystarczy spojrzeć na moje KDA Ryzem 10.2 / 3.9 / 7, ponad 120 gier rozegranych w tym sezonie.

Tak jestem najlepszy, wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...