Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka pod Macro

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Szukam fajnej myszki z wbudowanym macrem (szczególnie zależy mi na efekcie no-recoil w bf3) Co możecie od siebie polecić? Budżet mam duży ale nie chcę myszek za kosmiczne pieniądze :)

Opublikowano

Wczoraj kupiłem myszkę Razer DeathAdder za 240zł...... Dlaczego tak drogo. Bo stwierdziłem że kupowanie kolejnej za 40zł nie ma sensu bo są nie wygodne i szybko się psują. Model tej myszki produkowany jest od 2006 oczywiście podzespoły myszki się zmieniły od tego czasu :P sensor 3500dpi i całe oprogramowanie do produktów Razera wymiata :D I oczywiście ta opcja Macro jest.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wczoraj kupiłem myszkę Razer DeathAdder za 240zł...... Dlaczego tak drogo. Bo stwierdziłem że kupowanie kolejnej za 40zł nie ma sensu bo są nie wygodne i szybko się psują. Model tej myszki produkowany jest od 2006 oczywiście podzespoły myszki się zmieniły od tego czasu :P sensor 3500dpi i całe oprogramowanie do produktów Razera wymiata :D I oczywiście ta opcja Macro jest.

Też posiadam Razer DeathAdder tyle ,że BlackEdition. Mam ją od roku i sprawuje się wyśmienicie. Czy 240 zł to dużo? Tyle trzeba najmniej wydać na taki sprzęt. Dla czego BlackEdition? Brak problemów z "plastikami" od podświetlenia na scrollu. Btw. Niedawno Razer wypuścił Razer DeathAdder 2013 (Respawn), może ta też jest godna uwagi, ponieważ ma sensor 6400dpi.

93235150854957885897.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...