Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TaŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam stary email na interia.pl (wiem zjebany host na email) a sprzedaję konto na steama i teraz muszę sobie wejść na ten email aby zmienić e-mail steamowy na inny lecz gdy próbuję sie zalogować na email wyskakuje mi ''Błąd połączenia, trwa rozwiązywanie problemu'' tylko że ten problem rozwiązuje się już rok ;((

Opublikowano

Napisałem lecz myśle że odpowiedż przyjdzie mi na e-mail xD. A muszę go zdobyć bo już mam na Good Gregs (nie napisze poprawnej nazwy tego forum0 wystawioną wymianę :(

Opublikowano

Wiem ale nikt z ich teamu się nie dowie :D, net dobry bo na tym samym kompie mogę się zalogować na e-mail mojej mamy z interii

Opublikowano

Spróbuj zmienić adres IP i wejść na proxy (np. przez program Cyber Ghost VPN czy Hot Spot Shield). To spowolni Ci połączenie, ale powinna zadziałać poczta. Jak już wszystko zrobisz to wyłącz program i po sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...