Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kina

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam knighta i skilluje nim ręcznie. Jest to straszne, gdyż nie mam pacca, a na skilla muszę napierdzielać roty 2h...

Na slimach jeszcze nie skilluje, bo nie mam eq. Wyłącznie MPA. Czekam kiedy przyślą mi kasę z Allegro.

I o to pytanie: Jak sprawuje się kina na expie ze skillem 60/60 ?

Duże jest waste ? W miarę bije moby ? Muszę wiedzieć, bo jakoś więcej nie mam w planach na jakiś czas skillować.

Eq jakie kupie na 100%

* MPA - już mam

* Zao helmet i legsy

* BoH'y- już mam

* MMS

* Platinum amulet - mam

* Softy

Pozdrawiam

9368_gold.png

Opublikowano

Zamiast EQ lepie jkup pacca ( jezeli bierzesz to pod uwage0 ,dlaczego? poprostu za dnia sobie expisz ( na paccu gra sie 5x szybciej) a na noc zostawiasz postac na offline training.

Posiadam 8 sorca z 49mlvlem ,8rp z distem 94 i 30ine z skillami 92/87:D

Jezeli nie ,to mysle ze 60/60 juz mozna wyjsc gdzies poexpic ,ale na cyclopy to chyba nadal za malo.

Zamiast MPA mogles wziasc DSM ,zao set jest ok, reszta tez ok.

Tylko pamietaj o blessach z takim eq:)

Ale naprawde polecam Ci pacc ,bo i granie jest na facc bez sensu a i jest wiele innych mozliwosci .

Po ile u ciebie premmy scrool?

Opublikowano

1,1kk. Ogólnie miałem w planie kupić Pacca, ale nie ma to sensu. Jestem przed maturą, więc z tych 30 dni Pacca, może pograłbym 10 . Pacc'a planuje zakupić po maturach.

Co do MPA: Udało mi się kupić za 100k, gdzie normalnie chodzi 170 : p

9368_gold.png

Opublikowano

Tak ,ale nawet jesli wezmiesz pacca ,to na maturke mozesz kuc ,a raz dziennie wejsc i postawic postac na skilla.

Ominie cie chociaz skillowanie.

Ja przez jakies 7 lat mam nieustannie pacca , a wbijam pograc raz miesiecznie gora dwa:D

Opublikowano

Tak ,ale nawet jesli wezmiesz pacca ,to na maturke mozesz kuc ,a raz dziennie wejsc i postawic postac na skilla.

Ominie cie chociaz skillowanie.

Ja przez jakies 7 lat mam nieustannie pacca , a wbijam pograc raz miesiecznie gora dwa:D

Myślisz, że dobrym pomysłem jest teraz kupić pacca i skillować ? Później najwyżej myśleć o eq ?

9368_gold.png

Opublikowano

Tak mi sie wydaje ,bo nawet jesli bys duzo nie expil ,to na 100% w ten czas co bedziesz go na skill stawial to wpadnie ci z 12 a moze nawet i wiecej skilli.

+ dodac to ze jesli bedziesz gral i expil + nawet robil taski to kasa sama szybko ci wpadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...