Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kont is-3

FreeHackmw3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IS-3 ma tak uformowany przedni pancerz że nie powinno się go kątować. Walcząc z przeciwnikiem powinni stać na wprost do niego. Jednakże większość graczy wie jak strzelać do tego czołu, co nam utrudnia zadanie ;p

76561198001815076.png
Opublikowano

IS-3 ma tak uformowany przedni pancerz że nie powinno się go kątować. Walcząc z przeciwnikiem powinni stać na wprost do niego. Jednakże większość graczy wie jak strzelać do tego czołu, co nam utrudnia zadanie ;p

słyszałem żeby kontować 10-15-20

Opublikowano

słyszałem żeby kontować 10-15-20

Sam nie wiem po d jakim kątem kątuje, ale ustawiam się tak aby przeciwnik nie miał na mnie strzału pod kątem prostym, wtedy pocisk się ześlizguje i mamy ding.

76561198001815076.png
Opublikowano

Pamiętaj nigdy nie pokazuj przodu przeciwnikowi. kątuj kątuj i jeszcze raz kątuj

Zależy w jakim czołgu linia kw to prawda bo tam przód to jeden wielki weakspot ale linia IS jest tak uformowana, że sama w sobie jest skątowana.

Opublikowano

IS-3 z przodu jest banalny do przebicia bo każdy wali albo pod lufę albo w dolną płytę ale co do 1vs1 to jak mówi Xanter lepiej stać przodem może nie zna się na grze i będzie strzelał po wierzy :D

Opublikowano

Na wprost lub przed ścianą aby bok było tylko widać (jeżeli przeciwnik jest przed tobą).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...