Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Ściągnąłem grę której nie mogę dostać w żadnym sklepie. I tu pojawia się problem. Ściągnąłem przez tego BitCometa (nie preferuje piractwa). Na pobieraniu jest 100% a pokazuje że plik nie jest ściągnięty. Pomocy.

PS:Wszystkie odpowiedzi "forum nie popiera piractwa" będą zgłaszane ponieważ tej gry nie mogę znaleść w zadnym sklepie.

graphic.png

Opublikowano

Myślę że to nie jest potrzebne....

Czyli widać, że coś kręcisz. Zapewne gdybyś podał nazwę gry po wpisaniu w googlu było by 200 wyników, tak więc nie wiem dlaczego kłamiesz? Bez sensu. Z takimi problemami zapraszam na forum warezowe, ten temat uznaje za jakiś przekręt.

1iiv6g.png

Opublikowano

Nie chcesz udzielić informacji osobie która chce Ci pomóc to nie oczekuj pomocy

Otwórz plik z folderu a nie programu, jak pokazuje 100% to jakiś lag widocznie

Opublikowano

No ale jak masz 100% to i tak masz plik aktywny do wysyłania. Kliknij na niego prawym przyciskiem myszy, będzie opcja stop albo coś w tym stylu to weź naciśnij i wtedy otwieraj plik.

Opublikowano

Może najprostsza opcja. Zatrzymałeś pobieranie? Bo jak nie zatrzymasz pobierania to pliku nie otworzysz.

Napisałem że gra się pobrała do 100% A jak wznawiam to już jest tylko "Prędkość Wysyłania"

Cały czas jest wyłączone pobieranie.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...