Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slow Dupex Ems 0.58

mapler123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może przejdźmy od razu do konkretów:

1.Ściągnij paczkę ----> paczka

2. Wypakuj

3. Otwórz Moonlight Engine

4. Załaduj do niego tabelkę (w Moonlight engine naciskamy ikonę folderu ze strzałką i wybieramy ftw.ct)

5. Otwieramy winject i minimalizujemy

6. .odpalamy maple (ale tylko do momentu pojawienia sie okienka startowego, nie klikamy play)

7. Przechodzimy do winject'a i wybieramy proces maplestory.exe i w dolnym okienku wybieramy bypass.dll po czym dajemy inject (jeżeli wszystko do tej pory zrobiliśmy dobrze to usłyszymy przyjemny klik :D )

8 .Jeżeli zbypassowalismy to zamykamy Winjecta.

9. dajemy play w okienku maple story ( jak się włączy to się nie logujemy!), minimalizujemy maple (alt+tab, albo alt +enter)

10.W ML engine naciskamy "ProcesWatch"( na górze koło czerwonego znaczka) i naciskamy 2 razy na proces który ma w nawiasie koło 60-70

11. Otwieramy okno maple, logujemy się, idziemy na spota

12 I teraz kolejność włączania, Wchodzimy do tabelki w MLE, zaznaczamy kolejno NA BGM, Timed Lag i Slow DupeX

13 Czekamy chwile aż się załadują cyferki w okienku Value obok pointera i dopiero zaznaczamy pointer'a.

W razie wywalania z gry z napisem Hacking Detected daje wam HSK bypass HSK download

Po prostu zamiast w pkt 7 bypassować plikiem bypass.dll bypassujemy plikiem HSK-UL.dll

Paczka jest od sjeffiesjeff z mpc.com.

tut i bypass moje ;)

Tyle ode mnie, piona!

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Opublikowano

Bardzo ładny poradnik tylko jest jeden problem przy punkcie nr.10 nie pokazuje mi sie proces . Nie wiem spróbuje jeszcze raz może się uda

:P

Opublikowano

Pewnie masz Vistę, jeśli tak to PPM na MLE i klikasz w trybie zgodności z administratorem ;)

Co do Slow DupeX'a to polecam, niestety co ok. 10 min DC'uje, a jest to spowodowane nieodpowiednim Time'm w skrypcie Time Laga. Jak będę dokładniej coś wiedział to spróbuję coś na to poradzić ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hmm... a czy nie ma za to a/b bo ostatnio go używalem i bana na 1 miecha dostalem ;]

Odziwo ludzie tego używają i nie mają a/b pewnie nexon znowu coś zpie****ł :P

Pomocnik
Opublikowano

Mi na XP tylko raz te procesy sie wyswietlily... pozniej gdy probowalem wiele razy nie wyswietlalo sie nic... tylko pusta tabela a robie wszystko dokladnie wedlug tego poradnika . Czym to moze byc spowodowane ?

EDIT :D

Juz ogarnolem to ;]

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

ja tez mam problem z tymi procesami nic mi sie nie pokazuje, co mam robic?

@UP

pobaw sie wpisami rejestru co sa w folderze extra ;]

Dlugo sie wam stabilizuja te wspolrzedne w pointerze ? bo ja czekalem 30 min i dalej sie zmienialy... po czym zwatpilem w tego slow dupexa ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

One będą się zmieniać xD Po prostu jak pojawi Ci się jakaś liczba w oknie Value(oczywiście jeśli uprzednio włączyłeś skrypt DupeX'a) to kilkasz okienko obok niego(Freeze) i już, liczby będą się zmieniały cały czas. Potem wchodzisz do Maple(Alt+Tab czy co tam masz), podskoczysz i przeniesie Cię do miejsca Vaca, od tamtej pory moby będą latały do Ciebie.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość black_shadow
Opublikowano

Ej co to w ogóle to Slow DupeX ? Powie ktoś ? Na czym to polega?

Opublikowano

o.0 Black ty grasz w Maple ? o.0 WTH ? xD

ja ci nie powiem bo zawiesilem dzialalnosc harytatywna :P na gg tez nie powiem :P

@down

xD sam niewiem, jakos przez chorobe znowu "udzielam " sie na forum, i poprostu spamuje :P

przyjme to na klate :P

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

@Up

Co to za offtopic... Raport leci, jak nie udzielasz odpowiedzi to lepiej nic nie pisz... A z takimi pytaniami to PW.

@Black_Shadow

Slow DupeX czyli Vac, który ściąga moby do Ciebie(coś jak było używane razem z PG Hackiem, tylko że tam był chyba YoYo DupeX) ale nie zostają one w jednym miejscu.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

U mnie jest problem z czymś innym. Mianowicie, ustawiam proces, ustawiam bypass i gdy chce zbypassować, okienko mapla mi się wyłącza. Gdy włączę po chwili dzieje się to samo.

Opublikowano

Banned na jeden miesiąc czyli nexon nie do końca zmienił parametry na bany ktoś na tym jechał na wyższym lvl np. 50 ???

Pomocnik
Opublikowano

UP

jestes pewny ze dc wynika tylko ze zlego delaya w timed lag?

Opublikowano

Nie i nie obchodzi mnie to na razie, nie gram na eMS już. Wbiłem 70 lvl na 3x i to starczy.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

A dasz rade cos poradzic zeby nie dcowacalo?

A wiesz jak ci tak zależy to sam coś pokombinuj . Iroku nie musi nic robić .

@iroku jaka klasa ?

Opublikowano

Co ja moge jak się na tym nie znam. Poszukać mogę, nawet próbowałem, ale bezskutecznie. Iroku po coś ma tego moda. To, że on nie gra na ems nie znaczy, że powinien pomagać tylko ludziom z gms.

Opublikowano

KidMod'a dostałem po to aby pilnować tu porządku(a nie "po coś", pomaganie nie jest moim obowiązkiem). Pomagać będę, ale nie zawsze, bo nie zawsze wiem jak pomóc. Skąd wiesz, że umiem zmienić ten skrypt tak żeby działał. Nie jestem za bardzo na bieżąco z hackami(oczywiście które nie chodzą, a które chodzą wiem, mówię tu bardziej o przerabianiu itp.) na eMS i na gMS tak samo.

PS

Nie Iroku, tylko iRoku. "i" jest tylko takim dopiskiem z przodu.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ja tez mam problem z tymi procesami nic mi sie nie pokazuje, co mam robic?

@UP

pobaw sie wpisami rejestru co sa w folderze extra ;]

Dlugo sie wam stabilizuja te wspolrzedne w pointerze ? bo ja czekalem 30 min i dalej sie zmienialy... po czym zwatpilem w tego slow dupexa ;p

Mozesz powiedzieć dokładniej co zrobiłeś że pokazało procesy ;> ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...