Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tresh !

patrykzpolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Świetny support, jungler, ap bruiser solotop. Ogólnie dużo potrafi zdziałać. Pomimo tej ceny masa osób już go ma :) Taki triczek ze strony riotu, cena IP w górę, a RP stoi, to taki typowy gracz pomyśli, że 7800 to za dużo, to albo poczeka te kilka dni albo kupi za RP.

Opublikowano

Jest to dobra postać, dobrze pełni swoją funkcję jako support, ap/tank oraz ad.

Spelle według mnie są dobre aczkolwiek "q" wygląda jakby był jakimś ułomnym blitzem ale cóż, da się przeżyć :)

Opublikowano

jesli chcecie go robic pod ap to ja nie mam pytan, ma tak slabe przeliczniki ze nie mozna nic z tym zrobic

jako support sprawuje sie swietnie, polecam agresywnego ad carry do niego, potrafi niezle burstowac

w jungli pewnie ma slaby clear time takze nie oplaca sie tam nim isc

Opublikowano

ja z niego robie ad + troche as..

Q ma niesamowity przelicznik pod ad... z trinity forcem potrafi rypnac za ponad 1.5k, dodatkowo kazdy hit daje magic dmg = ilosci dusz dzieki czemu sieje niezly pogrom. Dodatkowo dziala na nim Runaan co jest juz OP jak dla mnie ;)

Opublikowano

Ja póki co jestem bardzo pozytywnie do tej postaci nastawiony: 13 do 1 winrate na summoners w tym ranked. Co prawda grałem tylko supem ale to nie zmienia faktu, jak ostro może ciągnąć gry Thresh.

Strasznie podoba mi się jego styl gry - rozsiewanie grozy.

Wróg na wymiany nie pójdzie bo po pierwsze jesteśmy strasznie tankowaci i jeden nasz Bitch Slap jest warty tyle co ich 2 hity.

Chowają się za minionkami bo jest groźba złapania z Q a dodatkowo zegar tyka, bo z każdą zebraną duszą stajemy się coraz potężniejsi (100 armora w 10 min? Bitch Please - 300 z hita bez itemków na AD?) i na wzrost tej potęgi nie mają co poradzić. Dodatkowo mechanika jego ultimate: Kiedy przeciwnik ma mało HP i ucieka przed nami a my postawimy mu klatkę przed nosem. Wie że nie ucieknie ale rozpaczliwie próbuje jeszcze przeć naprzód i wchodzi w klatkę przypieczętowując już całkowicie swój los.

Czuję się wtedy jak totalny seryjny morderca pastwiący się nad swoją już prawie martwą ofiarą (calm down noob).

Można go porównać do Blitza, Nautillusa i Amumu tylko, że to my decydujemy co chcemy zrobić. Przyciągnąć tylko lekko wroga (jednoczesny stun na 1.5s) czy jeszcze do niego doskoczyć by zainicjować na środku ich AD carry. Latarnia to jeden z największych gamebreakerów oprócz może ulta Kayle. Niestety niektórzy nie wiedzą jak użyć jej i flamują mnie, że ich nie podciągnąłem (fak de łot). Jego E to też świetna sprawa. Niejednokrotnie wrzucałem kolesia pod wierzę z combo

Q + E. Garen spin2win? Odrzucamy od siebie. Leona się chce przyciągnąć? Odrzucamy. To samo ze Lee Sinem. Dodatkowo ten 40% slow na 5 poziomie to jest coś a i obrażenia niczego sobie. A ultimate to ultimate. Możemy ratować tym naszych carry przed zakusami ich bruiserów. Niestety niektorzy nie wiedzą jak dobre go wykorzystać i często widuje jak ktoś postawi je w jakimś dziwnym miejscu po czym zastanawia się co ma zrobić, żeby wróg w to wszedł.

Dobrze działa na bocie z carry, który może przemieścić przeciwnika - Vayne, Tristana a nawet Draven.

Jak dla mnie świetna postać - Riot się postarał. Mój nowy Main. Sorki Anivio i Nocturnie. =(

wikmk9.jpg

Opublikowano

Fajnie jak jest u mnie w teamie, ale jak jest w przeciwnym i mam go na linii to lepiej, żeby w ogóle taka postać nie wyszła, strasznie irytujący.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Czekam, aż stanieje, ale po tej masakrycznej ilości CC będzie świetnym supportem, aczkolwiek wymaga dobrego zgrania z adc chociażby jeśli chodzi o Latarnię ^^

Jeżeli grasz Duo Rankedy na bocie to na 90% będziecie siali spustoszenie :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Pan legacki bredzi nie sluchajcie go, trash zawalsity jest na midzie (dobre skille) i na jangli (super gangi). Polecam go kupic za rioter poitysy

Opublikowano

bardzo dobry i wkurzajacy jednoczesnie

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...