Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Thresh, Strażnik Łańcuchów jest dostępny!

Shunn21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Thresh_Splash_thumb.jpg

Dusze Valoranu wpadają w popłoch na dźwięk szczękających łańcuchów. Thresh, najnowszy bohater wsparcia, dołącza do League of Legends. Z naszym nowym systemem cen, Thresh będzie początkowo wyceniony na 7800 PZ, a w następnym tygodniu stanieje do 6300 PZ.

Thresh_DeepTerror_Splash_thumb.jpg

Ta podwodna skórka przerazi waszych przeciwników na Fields of Justice. Dzięki nowym animacjom i bąbelkowym efektom przy atakach i umiejętnościach, ta podmorska wersja Thresha sprawi, że waszym przeciwnikom odechce się kąpieli.

Thresh_DeepTerror_Comic_thumb.jpg

Schwytajcie Thresha i jego skórkę Głębinową za 1462 RP (normalnie 1950 RP) przed końcem weekendu, zanim zniżka zniknie na wieczność.

Zródło:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/thresha-stra%C5%BCnik-%C5%82a%C5%84cuch%C3%B3w-jest-dost%C4%99pny

Opublikowano

Podoba mi się piosenka przy logowaniu. Postaci ogólnie w grze nie widziałam, jednak dziwi mnie cena... 7800, wtf? Chyba powinna być warta 6300, o co chodzi? :x

Opublikowano

To jest super obrońca, a do tego jeszcze lepszy off support taki nie do końca ;D bo kosi jak chce potem pewnie i tak nerfa dostanie ....

Opublikowano

Fajna postać :) na pewno kupie w ten weekend bo właśnie na coś takiego czekałem i muzyka przy logowaniu mi się podoba.

Opublikowano

To jest super obrońca, a do tego jeszcze lepszy off support taki nie do końca ;D bo kosi jak chce potem pewnie i tak nerfa dostanie ....

Kolego, Vi też kosi, i wszyscy mowili ze dostanie nerfa, a okazało sie ze w patchu została "naprawiona" bo buffem tego nie można nazwać ..

Opublikowano

Na pewno dostanie nerfa a na pewno na jego pasywa bo grając nim na mid'zie mając jakieś 120 armora i 120 rezistów mamy lekko ponad 450 ap w late game. Dziwi mnie 1 skórka i od razu legendarna chyba Riot z kasą źle stoi ;P

do6qfp.jpg

Opublikowano

Chwilę po wejściu patha juz go widziałem w grze ze skinem grał jako supp i naprawdę zajebista postac dla teamu. Grał na bocie z tristiana która nie ogarniała bo było widać po jej zachowaniu ale dzięki treshowi wygrali linie. On sam skończył statami 4/0/10 a przeciwny team został pokonany w 23 minuty.

Opublikowano

Na pewno dostanie nerfa a na pewno na jego pasywa bo grając nim na mid'zie mając jakieś 120 armora i 120 rezistów mamy lekko ponad 450 ap w late game. Dziwi mnie 1 skórka i od razu legendarna chyba Riot z kasą źle stoi ;P

Jaka Legendarna Skórka ;0 ?

Opublikowano

Up albo nie wiesz co robią... 2x przyciagniecie, odepchniecie, dzięki latarni tarcza i możliwość przyciągnięcia sie sojusznika do tresha( to sojusznik decyduje kiedy chce sie przyciągnac) ulti jak u jarvana a po zniszczeniu scian "puszki" zadaję ona dmg. Passyw zajebisty do grania przeciw adc. Wystarczy ze nasz adc będzie zabijał miniony a my dostaniemy pancerz i moc umiejętności.

Opublikowano

dzięki, nie umiem czytać... na chuj dawać tutaj taki spam?

Jak to jeden uzytkownik wspomniał po to jest forum, moze nie kazdy moze wejsc na lola :) ?

nie grałem ale muza przy logowaniu , genialna:-P

Na PBE można za free

Opublikowano

grałem nim chwile i muszę przyznać, że genialna postać na supp. passywka z Q + lich bane i zamiatamy. Dzięki passywce możemy mieć tyle darmowego ap co veigar i na dodatek nie trzeba się skupiać na zabijaniu minionów.

wydaje mi się, że dostanie nerfa na damage z passywki z Q bo troche za mocno bije.

Opublikowano

Jak mniej więcej sprawdza się jako support? Pytanie dla osób które juz troche nim grały.

ps. ludzie będą musieli nauczyć się klikać w w :P

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Sprawdz sie dobrze... ale to jest bardzo ofensywny support :)

harras z pasywki z Q jest niesamowity.

Opublikowano

Jak mniej więcej sprawdza się jako support? Pytanie dla osób które juz troche nim grały.

ps. ludzie będą musieli nauczyć się klikać w w :P

Po kilku grach, wydaje mi się że o ile przetrwa się mid (co prawda nie rozumiem dlaczego, ale tutaj gra mi się wyjątkowo ciężko nim) to jest bardzo dobry. Taka troszkę lepsza wersja Blitza. Największy problem to to, gracze nie korzystają z latarni i czasami przez to giną. W late jesteś niesamowicie tankly, Q daje coś więcej niż grab blitza, bo nie dość że przyciąga to wyłącza z gry na 2 przeciwnika. bardzp przyjemna tarcza na W i epicki podrzut pod E. No i na koniec urocze Ulty które robi siekę w TF.

Opublikowano

Diane , Vi , Darius też mieli znerfić . Starczy go na początku odizolować od dusz ma wtedy mało pancerza i ap .

Opublikowano

Pierwsze wrażenie?

OP SHIT NERF LOL.

Kilka gierek przeciwko niemu?

Słaby jak choy.

Już lepszy jest nautilus.

Pozdrawiam, najlepszy gracz LoL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...