Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przy ilu fpsach najlepej grać?

garibaldi199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy 1000 to masz takiego speeda i jakosc fullHD 3D...

Ludzkie oko nie widzi nic ponad 60 ;d wiec jak właczysz 3d fullHD z 1001 klatkach na sekunde bedzie tak samo jak przy 60fps

Ps. konsole maja 30fps :)

Opublikowano

Wszyscy się na tych FPS'ach tak znacie, że głowa mała.

Domyślna ilość FPS, przy której Minecraft nie klatkuje to 30 FPS. Jeśli ktoś ma 1240125012541240 FPS'ów to i tak to nie zmieni tego, że minecraft będzie działał tak samo jak przy 30 FPS'ach...

Opublikowano

Nie stety przy np 100 fps jest różnica niż przy 30 fps polecam ci ustawić z 30 fps ponieważ youtube i tak konwertuje film do 30 fpsów (Tak było)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Minecraft ma max.30 FPS , ludzkie oko widzi ok.26 klatek na sekunde . Lecz fajnie się ogląda tak 60 FPS , płynnie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Minecraft ma max.30 FPS , ludzkie oko widzi ok.26 klatek na sekunde . Lecz fajnie się ogląda tak 60 FPS , płynnie.

chyba u cb minecraft ma max 30 fps normalnie minecraft ma 40-300fps

do nagrywania 60 fps najlepiej

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nagrywanie na YT to 30 fps. I tak więcej nie zostanie wyświetlone.

Jak nagrywasz dla siebie to 60fps. Ludzkie oko zauważa od 60-70, więc większa ilość powoduje utratę wielu scen, co na przykład w grach typu FPS utrudnia Headshoty ;p

I swoją drogą nie ma sensu ustawiać większej ilości fps, niż częstość odświeżania monitora, bo klatki będą, ale nie wyświetlone.

Wiecie Minecraft z Shaderami na FullHD (1920x1080) to ból bo na moim PC (sygna) to 40-50 fps :D

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Tak.

Ja nagrywam w 31 fps'ach.

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...