Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co zrobić jeśli przy zakupie konta na DarkOrbit mnie oszukano?

BaZyliszekK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zakupic licencje do kbot no gg u pukacza dałem mu 2kody z kart psc po 20zł około 6 godzin temu pisał ze sprawdzi kody i nic nie odpisuje włacza sie na jakies 1h na gadu-gadu a pozniej jest przez chwile niedostepny (i nic nawet nienapisał ze ma jakies problemy czy cos w tym stylu) co mam zrobic czekac dalej ??

Opublikowano

Chciałem zakupic licencje do kbot no gg u pukacza dałem mu 2kody z kart psc po 20zł około 6 godzin temu pisał ze sprawdzi kody i nic nie odpisuje włacza sie na jakies 1h na gadu-gadu a pozniej jest przez chwile niedostepny (i nic nawet nienapisał ze ma jakies problemy czy cos w tym stylu) co mam zrobic czekac dalej ??

Przykro mi ale na forum nie rozmawiamy o resellerach.

Jeśli kupowano konto to nic nie poradzisz, jeżeli było włamanie i zostało ukradzione - można śmiało iść na policje.

Opublikowano

Śmiech na sali. Po co kupujecie jakieś shitowskie boty, które nie działają ? Płacz, że już nie ma dostępu do kompa. Dziwne...

Opublikowano

Nic nie zrobisz, jak byś zgłaszał to BP ci powie że kont sprzedawać/kupować nie wolno, jak zgłosisz kradzież to ci powie że masz potwierdzić że to twoje konto od początku, a tak nie jest.

Opublikowano

Kupowanie kont w DO jest zabronione. Nic nie możesz zrobić. Musisz się dogadać jakoś z tamtym gościem.

limbo-spider-800x100.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja powiem tak .
Tablica.pl jest fajną stronką ale ostatnio właśnie kupiłem sb konto w darkorbit przez nią ale wystawiającego poprosiłem o wystawienie na allegro napisał że nie ma problemu nie dawać się w takie coś że ktoś napisze dasz PSC czy doładowanie do dam passy i e-maila zazwyczaj to ściema . 50 zł to naszczęście nie aż tak dużo jakoś to można przeżyć ;p myśle że to jest dobra nauczka .... z tablicy można kupić konto ale przelewem jak ma się nr konta bankowego imie i nazwisko juz coś z tym możesz zrobić ... a takto nic nikt ci nie poradzi powodzenia

Opublikowano

Czyli jak ukradną konto bocone jest sens iść na policję ? ;)

A kto ci udowodni, że latałeś na bocie? o.O

Co do tematu, to trzeba być poprostu głupim, żeby uwierzyć kolesiowi, że sprzedaje tak dobre konto za 50zł. Tyle w temacie :D

EDIT: Polecam jeszcze kupować na allegro i porównywać ceny za ile są wystawione konta z wartości konta.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pojedź do S.W.A.T albo gdzieś do wojska złapią gnoja. S.W.A.T wskakuje przez szybe (do tego złodzieja) z mp5 a tam 8 letnie dziecko przed darkorbit^^, Według mnie mogłeś kupić sobie jakiegoś bota i te 50 zł by ci sie zwróciło ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...