Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack 2013

EvolutionXXVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pfff , z niemieckiego forum , i z tego co pamiętam jest to już tam od jakiegoś czasu , filmik tam też był bardzo podobny do tego twojego.Program jest przydatny , jednak szczerze mówiąc , sam go nie używam , mam inny ( inne funkcje m.in. nazwy przeciwnej frakcji na glacu:)).Mimo że skopiowałeś to z innego forum to masz lajka , za to że ktoś wkońcu wstawia tu coś niezwiązanego z zarabianiem i wybieraniem klasy...

no delay działa takze na sp partnera , dźwignie , wydobywanie , itd itd :)

Opublikowano

@up udostepnilem za pozwoleniem autora aczkolwiek jeśli znasz lepszego to udostępnij go jeśli autor sie zgodzi, żaden problem :D

Dzięki za nodelay nawet nie wiedziałem ze ma tyle opcji

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Moge go w sumie udostępnić , ale jest tam ciekawa opcja do minilandu ( 5 poziom za 0 punktów , pewnie widziałeś) , a skończy sie to spadkiem cen matsów z ML na wszystkich serwerach , porobie resy z B ( czyli jakieś 2 tyg) i myślę że go tu wstawie oraz opisze.

Opublikowano

Jeśli hack nie działa komuś to proszę napisać rodzaj systemu, rodzaj błędu i spróbujemy go jakoś rozwiązać.

Opublikowano

e kicha nagle jak wlaczylem 2 raz tego hack (NT.exe dziala tylko to 2 nie) to mi nie chce odpalic widac ze sie wlacza bo sie kolo kreci ale nagle sie nic potem nie dzieje sos ;P

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Akurat ja nie daje like za wrzucenie pracy kogoś z innego forum. Jak ktoś szuka, ten znajdzie i nie ma potrzebny wrzucania go tutaj na forum.

Aczkolwiek program przydatny i to bardzo, działa na polskim kliencie. Tylko popraw skan, bo mi coś nie chodzi.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@2Up Włącz kompa od nowa żeby procesy sie pozamykały niepotrzebne w razie w, później uruchom NT.exe jako admin jak na filmie a później multihacka jak na filmie jako admin i powinno działać

@UP

To poco istnieje te forum skoro mamy szukać na innych forach hacków i botów? :)

Opublikowano

@2Up przepraszam ale nie wiem jak Ci pomóc musiał byś wstawić ss problemu czy coś

@UP polecam zainstalować net framework 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...