Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ravia.eu

Kominiara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gre w Metina2 zaczalem 6 lat temu. Gralem okolo 2-3 miesiace. Teraz znowu postanowilem wrocic do gry. 2 dni temu wbilem na oficjalu 15lvl. Dzisiaj zaczalem grac na serwerze Ravia.eu. Mam kilka pytan dotyczacych tego serwera;

1. Ile tam gra ludzi?

2. Jak tam jest z koniem? Wystarczy ze dropne runy w lochach i zaniose je do stajennego?

3. Czy oplaca sie robic questy? Mam zrobione wszystkie do lvla 20, sam tez mam wymieniony poziom.

Dodam, ze mam dosc dobre eq. Gram sura wp, i chyba zle zrobilem bo rozdawalem pkt statystyk po 1 do wszystkiego.

Opublikowano

1. Dość dużo, dokładnie liczby Ci nie podam, ale w miastach jest trochę graczy i na pewno nie będzie Ci się nudziło.

2. Zwykłego Konia uaktywniasz jednym medalem klikając PPM. Używając 11 medali dostaniesz Bojowca, a po 21 medalach zdobędziesz Militara. Medale dropisz standardowo w lochu małp.

3. Tak, questy są na Ravii opłacalne - szczególnie na wysokim levelu.

Co do Sury WP, to możesz przejrzeć sobie te poradniki:

http://www.mpcforum.pl/topic/296282-tutsura-wp-gdzie-expicbudowa-postaciiskilleeq/

http://www.mpcforum.pl/topic/398905-tut-sura-wp/

http://www.mpcforum.pl/topic/206167-tutmega-poradnik-o-surze-wp/

Opublikowano

1. Ile tam gra ludzi? 1600+

2. Jak tam jest z koniem? Wystarczy ze dropne runy w lochach i zaniose je do stajennego? Runy ( medale ) - czyta się co sekundę.

3. Czy oplaca sie robic questy? Mam zrobione wszystkie do lvla 20, sam tez mam wymieniony poziom. opłaca się, ponieważ za misje na wyższe lvl'e dostaję się stałe bonusy: atak, obrona, itp.

Dodam, ze mam dosc dobre eq. Gram sura wp, i chyba zle zrobilem bo rozdawalem pkt statystyk po 1 do wszystkiego.

Opublikowano

Up mozliwe ze byl jakis reset albo ludzie expia pozatym licznik ze strony zczytuje liczbe graczy z kazdego ch

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Witam.

Gre w Metina2 zaczalem 6 lat temu. Gralem okolo 2-3 miesiace. Teraz znowu postanowilem wrocic do gry. 2 dni temu wbilem na oficjalu 15lvl. Dzisiaj zaczalem grac na serwerze Ravia.eu. Mam kilka pytan dotyczacych tego serwera;

1. Ile tam gra ludzi? W godzinach szczytu 1600+

2. Jak tam jest z koniem? Wystarczy ze dropne runy w lochach i zaniose je do stajennego? Jak to objaśnił daronian wystarczy klikać Prawym Przyciskiem Myszki i tym sposobem czytamy medale.

3. Czy oplaca sie robic questy? Mam zrobione wszystkie do lvla 20, sam tez mam wymieniony poziom. Tak strasznie opłacalne są questy na Ravia.eu

Pkt stat u Sury WP rozdawaj tam 2wit : 1int. potem gdy wymaxujesz PŻ i INT maxuj siłę (wzmocni Twoje hity).

Skille najbardziej uniwersalnym bulidem bd. 1.Czarowane Ostrze --> 2.Strach ---> 3. Smoczy Wir ---> 4.Uderzenie Palcem ---> 5.Rozproszenie Magii/Czarowana Zbr. ---> 6.Czarowana Zbr./Rozproszenie Magii

Pamiętaj,że na Ravii po zdobyciu 99lv. 6skilla dostajesz automatycznie na G1 więc zdecyduj co będzie Ci bardziej opłacalne i korzystne do wybrania jako 5umiejętność.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam.

1. Ile tam gra ludzi?

2. Jak tam jest z koniem? Wystarczy ze dropne runy w lochach i zaniose je do stajennego?

3. Czy oplaca sie robic questy? Mam zrobione wszystkie do lvla 20, sam tez mam wymieniony poziom.

1. 1400 osób.

2. PPM na medal, i automatycznie Tobie czyta medal, może być sukces, a może spalić medal.

3. Tak, opłaca sie robić misje, za które dostajesz kasiorke i różne bonusy.

Opublikowano

Witam.

1. Ile tam gra ludzi?

1.1000-1500

2.Podobnie do PLa

3.Pewnie.Na globie się opłaca,a tym bardziej na Ravii :D

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...