Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe SM PATENT ? NA 25 x 9999

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze; jesli myslisz ze rr telefonu badz zmiana IP (?) ci pomoze, to nie bierz sie nawet do takich rzeczy.. drugie; da sie zrobic multi konta ale nie na androidzie/windowsie, nie bd tlumaczyl jak bo i tak nie zalapiesz.

Opublikowano

Nie zrobisz takiego czegoś. Jeśli dałoby się to zaufaj mi, że GameForge nawet nie planowałby takiej akcji promocyjnej. Nie ma takiego czegoś jak IP na telefonie. Może by się udało, gdybyś usunął cały system i zainstalował go na nowo, ale takim 'mykiem' niszczyć swojego smartfona.

PS. Nie, nie ma też żadnych tego typu programów.

Opublikowano

Haha. Kocham takich pseudo znawcow jak up i up2. Nie znasz - nie udzielaj sie. Widac wasza historia z iOS/androidem ograniczala sie na Angry Birds. Nawet nie wiedza co pisza.

@up2. nie znasz sie to nie pierdol glupot...

Opublikowano

Haha. Kocham takich pseudo znawcow jak up i up2. Nie znasz - nie udzielaj sie. Widac wasza historia z iOS/androidem ograniczala sie na Angry Birds. Nawet nie wiedza co pisza.

@up2. nie znasz sie to nie pierdol glupot...

taki mądry, to wytłumacz - gadasz, że możliwe to postaraj się to jak najprościej napisać... chociaż wiesz - nikt zmuszać Cię nie będzie, to tylko twoja własna wola, ale skoro już mówisz ''że się da'' to może... ;)

astiumsign.png

Opublikowano

powiem tak.

- tor

-pbm

-imei

-android

kumaci będą wiedzieli o co chodzi, jezeli nie znasz sie to nie pisz. Bo jestem prawie 100% pewien, ze nie tylko na androidzie jest to mozliwe.

szefmarcin.png

Opublikowano
powiem tak.

- tor

-pbm

-imei

-android

kumaci będą wiedzieli o co chodzi, jezeli nie znasz sie to nie pisz. Bo jestem prawie 100% pewien, ze nie tylko na androidzie jest to mozliwe.

I co ci z tego? Po co ci ID telefonu? Pbm? Nie warto sie z tym pieprzyc. Sciagasz program na PC i instalujesz gre. Wiecej nie zdradze.
Opublikowano

Tylko, że z jednej gry można tylko raz doładować konto. Dostałem z tej gry 25 sm i doładowałem, zrobiłem to na innym smartfonie i już nie dało na tym koncie kodu wykorzystać

Opublikowano

brawo dla pana u góry śmiałem się czytając wasze komentarze, ale nie wzięliście właśnie tej rzeczy pod uwagę, a i dla niepełno sprytnych radze uważać gdyż mój kolega doładował 2 konta a mianowicie raz od razu, przywrócił ustawienia fabryczne w fonie i kolejny raz na inne konto i wyłapał banika na jakiś czas i zabrali mu SM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...