Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Noobki na rankedzie :)

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem trochę na koncie kolegi, który jest na chyba 1,1k elo i powiem wam, że tam ma cały czas takie teamy (u siebie xD)

@TOP.

OMG, ale zwaliłeś farmę i w ogóle...

GG

Ps. Ta fiora to 100% Darkkaj, który był na bocie

info potwierdzone

Opublikowano

mundo nice itemy .. :D . czy na 1350 jest szansa ze w przeciwnym teamie takich ludzi znajde ? ;c

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Tak to właśnie są uroki takiego ELO.

Nigdy nie trafi się normal mecz tylko w moim lub przeciwnym teamie trolle ;)

UP:

Wygraliśmy...

Opublikowano

No ten taric rzeczywiście słaby jakiś na tle całej reszty, mam nadzieję, że dostał reporta 9x.

Gdyby nie taric moglibyście to wygrać. No ale cóż 1k elo to się nie dziwie, że tacy słabi ludzie tam są jak on

heh

Opublikowano

Po farmie i buildzie moge tylko sadzic, ze sam jestes tego typu noobkiem z ktorymi nam zyczysz grac.

Dokładnie..

phantom jako 1 item, nie licząc butów.. + 20 min gry i 79 cs'u.. aha

Każdemu tego życzysz, ale co drugi mecz to ty jesteś w takie samej/podobnej sytuacji jak Twoja przeciwna drużyna.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Dokładnie..

phantom jako 1 item, nie licząc butów.. + 20 min gry i 79 cs'u.. aha

Każdemu tego życzysz, ale co drugi mecz to ty jesteś w takie samej/podobnej sytuacji jak Twoja przeciwna drużyna.

Na vayne najperw kup k.w , potem lifesteal , zloz b.f:a i potem cos pod kryty i przebicie pancerza .(Masterki pod tanka i adc. Zmieszane) . Runki universalne . Ja tak gram i jest ok.
Opublikowano

Lolz ja ostatnio miałem taką akcje, że u mnie w teamie było 2 premade i powiedzieli, że grają duo top bez jungli, ja byłem na midzie. Skończyło się tak, że wysłaliśmy tych premade na bot(wukong i olaf) a na topa poszła mf z tariciem. Przeciwnicy tak nas zwyzywali, że mało sie nie posrali.

Tak do tematu, to jak wy macie 28 killi, a oni 33 deady? Czy na 1000elo ludzie uważają, że przeciwna wieża to przyjaciel?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...