Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

adex77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:zwiad123

Doświadczenie:Bardzo duże tworzę własny serwer kwadratowa masakra na modach to cos o tym wiem

Kontakt:Skyp,TS3,GG ;)

Coś o sobie:Nazywam się Jacek znany jako zwiiad lub zwiad123 interesuje sie informatyka i nowinkami lubie typ serwera kwadratowa masakra mam kanał na youtube mogę kręcić na serwerze ;)

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Nick: DjVitSu

Doświadczenie: Beta 1.4_01 (czy coś)

Kontakt: Podam jak zostanę dodany.

Coś o sobie: Mam na imię Marek, lubię piłkę nożna, interesuje się informatyką, jestem miły.

Pomagam jeśli potrzeba, jestem kultruralny. Cóż tu więcej mówić...

Opublikowano

Nick : MegaSzymonPL

Doświadczenie : Od wersji alfa

Kontakt : TS3 ,skeyp , mumble

Coś o sobie : Mam na imię Szymon ,lubię grać w piłke nożną , iteresuje się matematyką , jestem miły . Lubię pomagać ludziom , jestem ograniętym gaczem ,Kultura . :D

Opublikowano

Ej to jest kłamstwo nie dodadzą was tylko problemy będą i najpierw powiedzą wam relog zrób a póżniej wyrzucą z TeamSpeak odradzam!!!!

Opublikowano

Nick: Narrvany

Doświadczenie: Jeżeli chodzi o minecraft to ok. 2 lat, a jeżeli chodzi o serwer to jest mój drugi taki :)

Kontakt: Skype, GG oraz TS3 :)

Coś o sobie: Co tu dużo rozpisywać, mam 13 lat. Uwielbiam sport. Gram w klubie sportowym. Lubię gry komputerowe. Najbardziej podobają mi się gry strategiczne, oraz sportowe :). Jestem miły i pomocny, napewno pomogę drużynie dojść do zwycięstwa :)

Opublikowano

@Up - Wejdz to się przekonasz ;> // Niedługo zostaną dodane filmiki to zobaczysz ;)

@Darok, Jeśli jest napisane że rekrutacja zamknięta to nie wiem dlaczego Ty sie tak chamsko zachowujesz wbijasz i chcesz wejść..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tyle że ja wcześniej byłem dodany -_-

Ja tylko ustalałem listę, w sprawie dodania na serwer pisz do Administratorów.. Ale jak słyszałem to wbiłeś na serwer i grałeś chyba to nie wiem jaki masz nadal problem. Aha no i bym zapomniał.. trochę cierpliwości jest tylko 2 adminów i muszą dużo spraw ogarniać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: KaspartosPl

Doświadczenie: Od Wersji Alpha

Kontakt:PW, GG, Skype, TS3, E-mail

Coś o sobie: Mam na imię Radek uwielbiam budować oraz nagrywać jestem kulturalny i miły dla otoczenia.Bardzo chciałbym zagrać na tym serwerze

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Uwaga - Powstaje nowy serwer Kwadratowej, wszyscy chętni proszeni są o wejście na TS3'a - s2.pixelteam.net:9991

Poszukujemy 1 ogarniętego Admina oraz sponsora !

:) Kontakt GG: 1649470

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...