Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sieć serwerów Sopherlandia - Jedyne takie serwery | Autorskie pluginy/ modyfikacje | Serwery No-Premium | Serwery Dedykowane

.uszer

Strona  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci sie strona sieci?

• Tak
      31
    • Nie
      16
    • Nie mam zdania
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie hehe

ZAPRASZAM!

@edit

Mały edit, akurat na serwerze problemy techniczne, minie, nie przejmujcie się.

Opublikowano

Taka wiadomość dla wszystkich starych, jak i dla całkiem nowych graczy. Właśnie zakończyła się konserwacja serwera i zostały usunięte wszystkie wyspy, których właściciele nie logowali się do gry przez ostatnie 3 dni. Postanowiłem, że nieaktywne wyspy będą się same kasowały raz dziennie ( w nocy około godziny 2 rano). Skasują się wszystkie wyspy, których gracze nie logowali się przez 2 dni poprzedzające kasowanie. Przede wszystkim dlatego, że nowe wyspy tworzyły się zbyt daleko starych. Zwolniły się nowe miejsca i już poprawiły się lokalizacje dla nowych graczy.

Do godz 00:00 (północ) postaram się skończyć system questów. Tym razem już działających i nie opartych na książkach, które się bugowały i utrudniały Wam grę. Wszystkie zmiany będą szczegółowo opisane na naszym forum ( adres znacie ).

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Polecam mój serwer - nie umiesz znaleźć graczy? nie bierz się za tworzenie serwera!

0RMbv6e.png

Opublikowano

Polecam ten serwer wszystkim fanom serwerów typu ,, Skyblock ''.

Ceny itemków są odpowiednio zbalansowane.

Admini mili, chętnie odpowiadają na wszystkie pytania i nie olewają graczy.

Jedyne czego trzeba się obawiać to ortografii młodszych graczy, ale jest to nieodzowny element wszystkich serwerów minecraft ;]

Opublikowano

Tak samo jak ja ;) Serwer przeszedł lekkie zmiany i teraz gra się o wiele lepiej ;)

0RMbv6e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...