Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sieć serwerów Sopherlandia - Jedyne takie serwery | Autorskie pluginy/ modyfikacje | Serwery No-Premium | Serwery Dedykowane

.uszer

Strona  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci sie strona sieci?

• Tak
      31
    • Nie
      16
    • Nie mam zdania
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sopherlandia S3 wystartowała wczoraj o godzinie 18:00.

Do gry wymagany jest launcher, dostępny na naszym forum!

====

Wprowadzono zmiany na Sopherlandia S1 (lista zmian na forum)

Opublikowano

Jest jest ;) Zapraszam wszystkich ! ;) Jeszcze 50 wolnych slotów ( z 350) :D

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Nazwa serwera:

DragonServ

IP serwera:

s139.csrv.pl:27522

Maksymalna ilość graczy:

40

Typ serwera:

FreeBuild + Surowcowa

Premium:

Nie

Administracja:

[HeadAdmin]Marcin

[Administratorka]Emxio

[Administrator]Gerber

Płatne funkcje:

Na naszym serwerze jest auto SmsShop znajduje się on na forum. Link do forum na serwerze !

Opis serwera:

Na serwerze jest miła atmosfera i administracja.

Aby zarobić pieniądze trzeba grać na serwerze , zatrudnić się w zawodzie lub kupić w SmsShopie.

Na mobarenie mamy własne klasy :)

Automatyczne sprzedawanie działek.

Inne informacje:

Prezentacja na youtube:http://www.youtube.c...h?v=f-FKNw3NWqk

Wejdź !

Pomocnik
Opublikowano

Nie Polecam serwera !

Nie pisze tego od tak są powody, tzn wbiłem jakoś jak był start czy dzień po starcie...

pierwsze wrażenie ciekawie nawet ale.. Zacznijmy od tego że cobel w generatorze tworzył sie dobre 5-10 sek nie mówie że tylko mi ale duzo tak pisało osób, teraz pewnie naprawione ale na wstępie wielki FacepPlam, widział także jak ludzie pisali że tam cos zniknęło z eq czy coś ale nie wnikałem...

A teraz najważniejsze !

Stosunek dobranych cen w sklepie do zarobku jest - H*jowy i tak trzeba nazwac to po imieniu.

Dla przykładu najdroższa rzecz tzn. pół stacka dyń było za 2 grosze chyba a diax kosztuje 30 zł... czy coś takiego...

Jak masz vipa to masz ten kit i zawsze wyrobisz na wszystko a jak grasz jako normalny człowiek bez wspomagania materialnego tego szajsu to nie ugrasz a na pewno nie będziesz miał korzyści z gry chyba że cieszy cię całe życie kopac kilofem kamiennym nie mówiąc o zakupie różnych dirtó czy coś do upiększenia...

być może moje informacje mogą być w małym stopniu nie zgodne z obecnym stanem bo tam nie wbijałem od amtego czasu i nie zamierzam tracisz cennego czasu jaki mogę przeznaczyć na patrzenie w sufit...

Pozdro.. Taka mała rada Jak jesteście tak zajebiście chytrzy na kase do weźcie się do prawdziwej roboty a nie ściagąć kasę od dzieci... jak by było warto mówie tu o tym sklepie co jest najważniejszy to to tam 11 zł czy tam 20 to nic z miłą chęcią bym zapłacił żeby serwer się utrzymywał, wiadomo dedyka za darmo nie wykupi...

Proponuje zmienić nastawienie bo jak setki osób o tym wspominało to nie ruszyli palcem tylko zgrywali głupka...

Ps. Życzę nie udanych sukcesów z serwerm a w życiu wręcz przeciwnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...