Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

patrykz_1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z PunkBusterem.Ciągle mnie wywala od 3 dni wcześniej nie miałem z nim problemów a nie grzebałem w plikach systemowych i z grą.Próbowałem Reinstalacji BF ,PnkBstrA.Próbowałem także wyłączyć proces PnkBstrA gdy dochodziłem do gry.Przywracanie systemu też nie pomogło.Jeżeli bedzie potrzebny jakiś załącznik piszcie!.Nie wiem co zrobić.Proszę Pomóżcie.Please!

Opublikowano

Grałeś na hackach lub używasz hacka przy włączaniu bfp4f ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

wiesz grałem czasami na hackach ale według mnie nie jest to wina hacków bo weszłem na 2 konto na którym nie hackowałem i też mnie wywalało,zrobiłem nowe konto na próbe wesszłem do gry i wywalony po 1 min.

Grałeś na hackach lub używasz hacka przy włączaniu bfp4f ?

Jeszcze ostatnio sprawdzałem czy mój nick jest na pbbbans cc gamer nie ma go tam poszukałem go też na t4g blacklist też go nie ma więc to problem z oprogramowaniem

Opublikowano

Zrób reinstall pb pokatualizuj win i sterowniki

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

Po prostu napisz jaki masz komunikat od pb na serwie, gdy Cię wywala.

To jest komunikat:

http://i50.tinypic.com/1zf5w6.png

Mam pomysł tylko nw czy wypali.Dam hasło do konta koledze i zobaczymy czy go wywali PunkBuster jeżeli nie to pójde do niego i zkopiuje pliki z gry z PunkBusterem.Napiszcie czy rozwiązało by to problem.A może macie inne pomysły?

/double post

Opublikowano

Spróbuj zainstalować grę ponownie.

Potem zaktualizuj PB:

Tu masz jak to zrobić:

http://www.mpcforum.pl/topic/529477-tut-aktualizacjainstalacja-punkbustera/

Klienci PunkBuster używać wychodzący port UDP 24349, aby uzyskać informacje o zabezpieczeniach z Serwerów PunkBuster Master. Upewnij się, że są otwarte na zaporze (sprzętowe lub programowe)

Zobacz czy PnkBstrB.exe i PnkBstrA.exe są wyjątkami w zaporze windows.

Opublikowano

MackoG33

Grę instlowałem już ponownie i nic nie pomogło.Co do linku to nie widze żadnego tutorialu filmiku itp.W zaporze sieciowej są 2 PnkBstrA.exe i 2 PnkBstrB.exe są one włączone i zaprora zezwala na użytkowanie.I teraz mam je wyłączyć zablokować????Zainteresowało mnie też w zaporze że były 2 akcje BP4F które były włączone i zezwalały ale były też 2 akcje BFP4F appliciation które były wyłączone i zablokowane czy mam to tak zostawić czy włączyć i odblokować???

Opublikowano

Wyłącz zaporę i antywiry i zaktualizuj to pb (oczywiście jak skończysz aktualizacje to włącz ponownie)

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Opublikowano

pobierz automatyczny aktualizator i wybierz ścieżkę gry i kliknij "check for updates " czy jakoś tak masz tutaj linka http://websec.evenba...load.php?file=1

DUŻO RAZY PRÓBOWAŁEM W TEN SPOSÓB AKTUALIZOWAĆ.

Ze screenów wynika, że masz problemy z PB już w plikach systemowych. Powinno pomóc:

http://www.mpcforum....punkbuster-fix/

DZIĘKI MOŻE POMOŻE WŁAŚNIE WIEDZIAŁEM ŻE COŚ MI BRAKUJE ALE NIE WIEDZIAŁEM CO.

Opublikowano

Gdzieś tu podałeś SS z adresem supportu evenbalance. Napisz do nich, odpowiedź otrzymasz w ciągu 24H i zapewne pomogą.

mam pisać po polsku angielsku i do kogo mam to napisać dacie e-mail czy coś.

jeszcze spróbuje skopiować plik od kumpla jesli to nie pomoże bede musiał zrobić tak jak mówiesz.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...