Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow Grinder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Zacznę od tego , że nigdy nie grałem w World of Warcraft , ale ostatnio na allegro widziałem WOW grinder . Jest to bot , który expi itp itd. Mam tylko jedno pytanie :

Czy to bezpieczne ? Czy np. jak GM robi sobie przechadzkę po grze to nie zdziwi go zachowanie naszej postaci czy coś w tym stylu ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Nie mialem stycznosci z tym botem, ale podejrzewam, że to jest bot do ciaglego zabijania mobkow, czyli bedzie chodził na danym obszarze i tylko klepał mobki, uzywajac skilli oczywiscie. GMi raczej nie chodza po grze, chyba ze ktos nas zreportuje ze botujemy czy cos w tym stylu swiat jest za duzy zeby mieli czas sie w to bawic. Obserwacje biore z bota z ktorym kiedys mialem stycznosc.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Siemanko

Co Wy gadacie, że łatwo poznać , że to gra bot ? Ten bot dobrze skonfigurowany gra lepiej niż nie jeden gracz ;) Kupiłem wersję Full i bot sam zmienia lokacje do grindowania, lata dzięki flightmasterom , sam chodzi do vendora i sprzedaję śmiecie. Nawet sam się naprawia. Najlepsze jest to , że ekipa Step 2 Future ciągle rozwija asortyment. Dzisiaj wysłali mi profil 1-80 na Alliance one click. Robisz postać ustawiasz skille, wciskasz start i sam śmiga. Zmienia Krainy, chodzi po skille itp itd. Na samym minningu w 2 dni zarobiłem 8k z Saronite i Titanium. Jeszcze jak sobie Jewelem przerobie to nawet i więcej. A GM,a to nigdy w grze nie widziałem, nawet jak ktoś do nas piszę , a jak nas nie ma to mu bot sam odpiszę i ostro gada sam :P Pitole bez bota to nie robota ^^ Nie mam czasu na levelowania ani farmienie, Wole se puścic bota i raz dziennie śmignąć se na Heroica :)

PZDR

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wybaczcie, że odświeżam temat, ale chciałbym was ustrzec przed błędem który sam popełniłem.

A mianowicie chodzi o kupno polskiej wersji tego bota - kosztuje ona 35zł miesięcznie (zarówno na allegro jak głównej polskiej stronie owego programu).

Jednak prawdziwa jego nazwa brzmi "eBot". Po krótkim szukaniu w google możemy się dowiedzieć, że napisany jest on przez francuzów (sam program jest w języku angielskim) i kosztuje jedyne 4,50 euro miesięcznie, czyli niecałe 18zł! Kupując polską wersję przepłacamy dwukrotnie!

Bocik dobry, świetna sprawa z gotowymi waypointami na każdy level. Polecam.