Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać Metin2 US czy SG?

zbyszeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szczerze powiem Metin2 PL jest nudny.

I tu rodzi się pytanie pograł bym gdzie mógłbym się nauczyć dobrze nowego języka,

oraz gdzie pohandlował bym z ludźmi gdzie było by ich w cholerę dużo.

I to dobry pomysł jak myślicie?

Opublikowano

Ja polecam Metin2 US. Dużo ludzi (Polaków również) i bardzo przyjemnie się gra ;>

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Polecam ci SG gdyż gra tam więcej polaków, SG ma firme z8Games czy jakoś tak, przez co bardziej interesują się metinem.

Rzeczy z IS'u można kupić w grze, ceny jak 4 lata temu na PL- czyli fms około 1kk

Dużo nowości mało Noobow

oraz dobre jest to że jak u nas jest 14-16 to oni mają noc i wszyscy śpią ;) przez co możesz sobie swobodnie pochodzić na metki czy tam poexpic :)

a co do GM to nie ma tak jak na PL że Są raz na miesiąc- tam GM jest cały czas w grze ;)

A Eventy 3-4 razy w tygodniu jak nie więcej ;D Exp Troszke podobno większy więc polecam naprawde ;)

Opublikowano

Dokładnie wszyscy teraz polecają Metin2 US podobno swietnie sie tam gra, sam mysle nad zaczenciem tam gry :>

A jak z językiem?

Po angielsku bd pisac z Anglikami po polsku z Polakami ;ppp

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zagrałbym na SG jeżeli chodzi o grę bo gra się przyjemnie i sporo jest Polaków

A jeżeli chodzi o język to bardziej uniwersalny będzie US.

Na obu tych serwerach są znakomite administracje,ludzie lecz gra się lepiej raczej na SG. (Na US nie próbowałem).

U Biologa o ile dobrze pamiętam za misje masz całe lv. itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...