Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Otóż gram na sunsro i moim jedynym problemem są masakryczne laagggiiii .... (NIE FREEZY) ... Wiem , że jest chaos itp. dlatego są lagi , ale czy można coś zrobić , aby jakoś dało się grać ?

Bo jak narazie to odbywa się to na zasadzie kilkam --> czekam 3sec na reakcję --> podbiega do potwora --> kolejne 3-5sec--> problem z synchronizacją imbue i skill--> combo (najczęściej opóźnione i bez imbue) ... Nauczyłem się już , że jedynym wyjściem będą klasy strzelające , bo jak miałem blade to potworek sobie chodził , a on za nim (to jest ta przerwa 3-5 sec przed combo) .

Tak więc proszę o pomoc ... nie będę tolerował tekstów typu n00b lub to zmień serwer itp ...

Za pomoc , która mi pomoże ^^ dam 5* i komenta 0_o xDD

LifeSro

FusionRoad

Admin Cienia
Opublikowano

Wiele ludzi łączy się z serwerem i zapycha go, jak mają słabe łącze to dupa. Też zależy od tego jaki sprzęt mają. Nic z tym prawdopodobnie nie zrobisz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Niestety nie da się nic z tym zrobić, mają po prostu niestabilny serwer, i ludzi gra za dużo.

@up

szybszy o parę sekund...

@down

na sunsro lagi są winą serwera więc to niewiele je zmniejszy.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Widziałem , ale program mi nie pomógł . Tamten program jest dla ludzi ze słabym kompem/łączem . Na SunSro jest problem z serwerem , a nie mną xD

LifeSro

FusionRoad