Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Trochę o aktualizacji na PC

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość kalka762
Opublikowano

Oznaczona numerem 1.2, darmowa aktualizacja pecetowej wersji gry powinna pojawić się pod koniec maja. Wprowadzi ona m.in. dodatkowych przeciwników i biomy (środowiska), a także 235 nowych przedmiotów. Nie będzie też ostatnią, bowiem w planach ekipy studia Re-Logic jest jeszcze co najmniej jeden poważny upadate, po czym twórcy najprawdopodobniej zajmą się przygotowaniem sequela.

Źródło: gry-online.pl

Opublikowano

Niepokoją mnie nowe kolory wody w różnych biomach, szczególnie pomarańczowa woda na pustyni. Jak takie coś ma być to ja dziękuję.

Opublikowano

Niepokoją mnie nowe kolory wody w różnych biomach, szczególnie pomarańczowa woda na pustyni. Jak takie coś ma być to ja dziękuję.

tak wywal gre bo wprowadza kolor wody !!!! jeżeli rzeczywiście jest kolorowa oznacza to że bedzie mieć różne zastosowania lecz równie dobrze może to być rola cieni która jest zapowiedziana w tej aktualizacji .... aktualizacja nie wyszła a wy wymyślacie pierdoły ....

Nie będzie to ostatnia aktualizacja ? SUPER !!! będą nowe biomy, potworki, przygody, rzeczy do odkrycia i zdobycia ... gra nie stoi w miejscu i bardzo dobrze bo jak by nic nie robili to byście marudzili i na brak aktualizacji ... wam to nic nie dogodzi ... wszystko wiecie najlepiej a swojej gry i tak nie robicie ...

Czekam na Pełną listę Zmian i bardzo się ciesze że nie zostawią tej jak że wielkiej gry z potencjałem ...

76561198013232167.png

Opublikowano

W czym miałyby Ci przeszkadzać kolory wody? Żałosne ..

Opublikowano

W czym miałyby Ci przeszkadzać kolory wody? Żałosne ..

Chodzi mi tutaj głównie o realizm, owszem, terraria to sandbox/rpg ale widziałeś kiedykolwiek pomarańczową wodę na pustyni? Może czasem się zdarzy ale nie ciągle.

Opublikowano

@UP

Redigit chce dodać klimat Terrari. Tu nie chodzi o to, że w realu masz taką wodę, a w Terrari taką. TERRARIA TO GRA. -.-

| HOSTER | GRACZ | BMX LOVER |

-> POMAGAM W TERRARIA & MINECRAFT <-

Opublikowano

Chodzi mi tutaj głównie o realizm, owszem, terraria to sandbox/rpg ale widziałeś kiedykolwiek pomarańczową wodę na pustyni? Może czasem się zdarzy ale nie ciągle.

A widziałeś kiedyś skrzydła demona czy buty hermesa? Realizmu szukaj w grach typu Arma nie w terrari.

Opublikowano

Admini śpia .. wątek o nowościach do aktualizacji a ten sobie narzeka że w grze nie ma realizmu !!! oraz popisał sie

ale widziałeś kiedykolwiek pomarańczową wodę na pustyni? Może czasem się zdarzy ale nie ciągle.

Czasem ? cholera to dobrze że nie było mnie na pustyni bo pomarańczowa wodą się zdarza jak ma się rury zardzewiałe np ale samej w sobie nawet na pustyni takiej wody nie widziałem ... [ pewnie dla tego że mnie nigdy nie było na pustyni, ale nie czepiajmy się szczegółów ]

76561198013232167.png

Gość kalka762
Opublikowano

Hahaha

3.5k postów i takie coś napisał...hahaha...pozdro koleś, + za noobostwo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hahaha

3.5k postów i takie coś napisał...hahaha...pozdro koleś, + za noobostwo

Ilość postów raczej nie ma nic do poziomu wypowiedzi :x

Załączam fotkę:

namibia4_152.jpg

To gra 2D i się nie da tego bardziej odwzorować, tutaj się nikomu na prawdę nie dogodzi, każda gra musi być wytknięta od razu i wsadzona do jednego worka.

To ludzie po co wy w ogóle gracie jak wam nic nie pasuję !?

Ja się bardzo cieszę z aktualizacji :)

Opublikowano

Tak się zastanawiam i stwierdzam że powinni zmienić system spawnu przeciwników. Chodzi mi o to że zawsze musiałem budować pancerną podziemną bazę żeby być w 100% bezpieczny od wrogów, dlatego że gdybym zbudował większą lub bazę w powietrzu, nawet bardzo dobrze oświetloną i tak zalali by mnie zespawnowani wrogowie. Powinni to zdecydowanie zmienić.

Opublikowano

ogólnie mają też być takie pety jak skrzynki chodzące

EDIT: podobno ma być : żółw, eater of souls, żaba (wtf?), pingwin i papuga od pirata NPC chyba

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę nikt nie napisał wiec dodam. Z okazji 150k "like" na fb dostaliśmy screena nowego bossa :)

1116032_546392572093314_1896838463_o.png

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

boss, bosem bardziej mnie ciekawia te wazy po prawej stronie ^^ moze jakis lepszy drop bedzie ... a moze tylko zmienili wyglad ^^

i wkoncu widac ze woda juz sie nie "buguje" jest ciagly strumyk, wkoncu to jakos wyglada

76561198013232167.png

Opublikowano

2i6mp9l.jpg

Proszę. Najnowsze info. Niestety October to nie wrzesień (jak to pisała osoba wyżej). Jeśli ktoś będzie zainteresowany to wstawię tu własne tłumaczenie.

To już 9 lat z MPC <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...