Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]WK- build

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak da się uratować... Jest taki item (nie pamiętam nazwy) który kasuje Ci staty... on na S1-Avalon, chodzi po ok 7-8kk (dawno nie grałem i nie pamiętam dokładnych cen) kup go i rozdaj pkt jak chcesz... ale wg. ten build jest dobry... :)

itr0fv.png

Opublikowano

lOl Ja kupiłem przedwczoraj sp na łuka którego robię i wk kupiłem za 20kk 99j+9 :P i ranga 78+9 za 19kk WK potargowałem się i o 5kk obniżyłem xD

Co do tematu kup e inicjalizacji, na forum nostale masz poradnik jak rozdać punkty, jeśli chcesz na pvp to bardziej w atak a jak LoD to więcej element :)

Masz ten poradnik z nostale: http://board.nostale.pl/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board40-klasy-postaci/board104-%C5%82ucznik/8108-jak-rozda%C4%87-punkty-w-kartach-sp-dla-%C5%82ucznika-poradnik/

Pozdrawiam

avek.png
Opublikowano

Jak dla mnie build calkiem dobry ;x ale nie dokonca wiem na co mial pojsc ...

Eliksirem uratujesz ;p 49 nosków (nwm ile teraz) lub 3kk maksymalnie i boom ;p mozesz rozdac od nowa pkt :)

To tyle, Strzałka

Aktualna Postać: Mag 42lvl+ 36job, New Finesia, NosTalePL

Stare Postacie: Hanatsu 57lv, Hatsue 59lv, zabojca55 69lv, zabojca56 62lv

Opublikowano

Od 20 Joba wbijają się dopiero punkty na sp, 2pkt co job <nie jestem pewien>

Ulepszanie sp daje nam dodatkowe punkty na sp które możemy rozdać, ale aby ulepszyć kartę musimy spełniać określone wymogi.

Tutaj masz poradnik: http://board.nostale.pl/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board155-gra/32405-ulepszanie-karty-specjalisty/

:)

avek.png
Opublikowano

taka mała poprawka - 3pkt za 1 job

po przeanalizowanu pkt na sp sądzę że build jest poprawny. nie opłaca ci się wydawać kasy.

exp na lod i dawaj wiele pkt w element a wk ci się naprawi ;D

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Kup eliksir za te 2-3kk i masz te punkty wal je w element jak chcesz na lod bo swiatlo na mrok a wiec to tak jakby atak jeszcze + skille to bd duzo wiecej walic ;)

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Ja moge mieć ini. Dla mnie to kwestia 15 minut.

Ale wole wydać w te 15 minut na reski.

I jak to wygląda z biciem punktów? co ile lvli joba lecą punkty do wykorzystania?

Jak wbijesz już 20 profkę to co każdą profkę dostajesz po 3pkt.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Wbijanie wszystkich pkt w ele jest bez sensu. Co z tego że na LoD uderzasz spacją 15k jak w inne mobki wejdzie ledwo 2k. Ja poleciłbym build 90/1/30/reszta (biorę tu pod uwagę wk 99+15 i sl w eq). Ten build jest uniwersalny i przyda się wszędzie więc już lepiej wydać to 3kk i mieć dobrą kartę niż wk zrobione pod LoD i to tylko na dół. Przy tej ilości pkt daj 10 w ele 10 hp/pm i resztę włóż w atak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...