Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomozcie... Za kazdym razem gdy sie dzisiaj wbijalem(a robilem to 4 razy) co 1,5h wyskakiwal mi [Connect} (server odin) nie wiem co jest grane pomozcie!!

Opublikowano

Connect oznacza łączenie , po prostu serwery są przepełnione i autologin łączy się z nim ,

w dzisiejszych czasach serwery są 24/7 zapełnione i łączenie z nimi trwa mniej więcej 2-20h

Opublikowano

Sorki ale nie wiesz o co chodzi nie masz pojecia gosciu wiem jedno ze jezeli wyskoczy taki " [connect] to cie juz nie wbija nie wyskakuje ci zasrane "This server is full.please try again later" a wzwiazku z tym juz cie nie wbija traci sie kolejke a mi takie cos wyskakuje co 1,5h :/

Opublikowano

jak sie logujesz z loaderem testosterone to ci wyskoczy na żółto connect jest to zawieszenie autologinu musisz zrobic restart

oto ci chodzi ?

Opublikowano

Tak o to mi chodzi nigdy wczesniej niedostawalem notorycznie takiego bledu jest cos nie tak tylko nie wiem co i szukam osoby ktora mi na to odpowie...

Opublikowano

Mialem tak samo gdy bawilem sie z cheat engine, czasem tez sie robilo tak bez powodu, zwykle po restarcie kompa problem znikal, jesli to nie pomoze to przeinsrtaluj silka :P

everythingfou - sprawdź to.