Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 warto?

rafix095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zastanawiam się nad kupnem Diablo 3 ale nie wiem czy warto, tzn. czy ta gra wygląda już jak Metin 2- więcej tam botów niż normalnych graczy? Czy bot tam to raczej rzadkość, bo z tego co widzę na allegro 2kk można kupić za 1zł a takie zjawisko nie miałoby raczej miejsca gdyby nie boty.

Opublikowano

Czy ja wiem. Ogolnie boty nie.mają dla Ciebie większego znaczenia xdd a co do ceny to.2kk to.nic. Jak ludzie wydają po parę(nascie) kkk na jeden item.. To dropniesz jeden i pomysł ile.możesz g na allegro wystawic

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Raczej te boty które kupiły grę rzuciły nią bo "za nudna" itp. Ostatnio pykałem to sami ogarnięci gracze grają w porównaniu do innych gier więc jak najbardziej polecam kupić grę.

Opublikowano

Yhm, a jak z kasą, bo z questów 1kk raczej ciężko zarobić a nie chcę wydawać całej kasy na gold przez allegro i to mnie trochę zniechęca ale dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno- jak myślicie czy gra jeszcze stanieje w następnych 3/2 miesiącach?

Opublikowano
Jeszcze jedno- jak myślicie czy gra jeszcze stanieje w następnych 3/2 miesiącach?

teraz chodzi klucz po około 150zł-160zł... ja kupiłem na początku miesiąca za 110zł bodajże ;d więc na razie drożeje niż tanieje.

Yhm, a jak z kasą, bo z questów 1kk raczej ciężko zarobić a nie chcę wydawać całej kasy na gold przez allegro i to mnie trochę zniechęca ale dzięki za odpowiedź.

Kasa dosyć szybko się zarabia, jak dropniesz pierwszy dużo dużo warty legendar/żółty to potem z górki ;] po prostu grasz=dropisz=zarabiasz

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Ja kupiłem za 160zł z pudełeczkiem :). Pograłem ponad miesiąc i już sprzedałem buciki za 350zł więc zarobiłem :P I gram dalej z kolegami.

Opublikowano

Jak dla mnie trochę nudne jest przechodzenie gry parę razy, ogólnie jest dobra zabawa jak będziesz miał z kim grać to na 100% kupuj.

dobryrycerz3.png
Opublikowano

Oczywiście że warto;) Ci co hejtują grę to Ci co albo nie potrafią grać albo kupili grę ze względu na dobrą reklamę a tak naprawdę nie znali tego typu gier albo nie były w ich guście ;)

Warto w 100% a gra dalej się rozwija^^%

No i cena teraz normalna;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Diablo Fajna gra

Kupiłem w Dniu Premiery za 60 Eurosów na Golda wydałem z 300zl-400zl :P

I Gówno mam :P Raz jako Lajk kupiłem takie eq ze można było je wywalić

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Dlatego lepiej na tej grze się zarabia niż na nią wydaje^^ Jeden dobry roll statów na itemsie i jesteś kilkaset PLN do przodu^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

A ja mam pytanie. Czy PTR jest dostepne dla ludzi nie posiadajacych klucza do gry?

EDIT: NIE

Do moda: Prosze usunac ten post ;)

Opublikowano

Kupiłem z 2 miesiące temu, i jak na razie nie chce mi się grać bo to troszkę nudne robić te same misje w kółko , jak mi sie zachciewa to gram, ale ogólnie polecam gierka dobra :)

Opublikowano

Mam przegranych około 500 godzin w Diablo, jedni mają mniej inni więcej, lecz wydaje mi się że taki czas pozwala mi na ocenę gry... tym samym spokojnie mogę CI polecić kupno tego tytułu

1360869126-U215643.png

by Baksiu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym ci polecił kupić Diabla , ale to zależy od Ciebie - pooglądaj sobie może jakiś trailery ostateczna decyzja należy do Ciebie :)

Opublikowano

Diablo 3 to fajna gra, co prawda bardzo zniszczona przez Chińskie farmy, ale taki proceder występuje już chyba w każdej grze, nie ważne czy F2P/P2P. Dla samej fabuły z pewnością nie polecam, jeśli lubisz farmić/bot to jak najbardziej.

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...