Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy dam rade w v2

TigerDNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam sure wp 54 lvl(ostrze ?m5 zboja m5 i strach m3). Posiadam 410 defa i 13khp fms +9 sr 35 kd penetry i moba+3. Posiadam jeszcze buffa pomoc i blogo po 30%. Teraz moje pytanie czy dam rade na szponach jak tak to ile grupek.

Opublikowano

Nie, nie uciągniesz całego spota. Wbij Ostrze i Zbrojkę na M8 lub wyżej, zabierz ze sobą Buffa 35%+, a wtedy dasz radę wciąć na siebie 3-4 grupki. Za mało deffa.

Opublikowano

4 Grupki pod ścianą.

Skołuj sobie wierzchowca 150 defa, to weźmiesz z 5-6 grupek z pd'kiem i exp będzie leciał miodnie na szponach.

Podbij skille do m6-m8 i powinienes ogarnac z 6 grupek oczywiście z wierzchowcem.

Jak dobijesz 61 lvl to warto byłoby się zaopatrzyć w skille na G i lwią +9 i roski na defa.

Minus.png
Opublikowano

Dzik wojenny i to eq i powinieneś 4-5 grupek z trudem udźwignąć.

Wspomóż się jeszcze roskami/wodami i miksturkami na szybkość ruchu i ataku.

Opublikowano

bawicie mnie, chyba nigdy nie byliscie w v2 chyba, ja na atak speed 150 fms srendnie 29 potwora +3 13.8k hp skile m3 m2 m1 454 defa i ciskam sobie 3-4 grupy z bufem 28% na odpychaniu z konia off .....

League Of Legends :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...