Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Youtube

TwisT™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wrzuciłem film na youtube ale mi go zablokowali z powodu naruszenia praw a może ci powiedzieć jaką mogę dodać muzykę żeby nie zablokowali ?

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Nie dodawaj tej która jest innych autorów i to zagranicznych bo jeszcze polskich to tak nie wychwytują

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Muzyka może być tylko nie może być możliwości jej skopiowania... Czyli jak gadasz a muzyka leci w tle to może być :) przynajmniej ja znam takich Youtuberów co tak robią i ja też i na razie wszystko Ok :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

KDrew ma muzykę bez praw autorskich. Mitis też. Fajna muzyka w tle jak i do jakiś przyśpieszeń.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Tak. Niektóre utwory KDrew mają prawa, ale to rzadkość.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Ogólnie możesz wszystkiego używać co ma licencję Creative Commons. Jak chcesz wrzucić jakąś muzykę to wcześniej sprawdź jej licencję (Google) czy można ją odtwarzać publicznie.

Czasem jak ci zablokują filmik to można się odwołać i powiedzieć że nie czerpiesz z tego korzyści, zarobków. Zwykle wtedy odblokują ale ostrzeżenie w koncie zostaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...