Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]Warrock 7 i xp

KoxPejaKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Wczoraj postanowiłem sformatować komputer i przeinstalować z win7 na XP HE, bo win7 gdzies mi sie zapodział

to tak sciągłem stery itp., wszystkie potrzebne pliki na pendrive iwgl. przygotowałem sie to tego, ale nie spodziewałem

sie tego że gdy wyłączyłęm kompa wsadziłem plytke wlączam i klikam byle jaki klawisz zeby rozruch z płyty był,

no i teraz niebieski ekran i pisze na dole ekranu "ładowanie plików" <cos tam jakies nazwy plików> i potem czarny ekran i znow niebieski

ale teraz z bledem ze trzeba wyłaczyć komputer aby zapobieć jakiemuś błedu czy cos, skontaktowałem się z kuzynem informatykiem,

ale że on jest w niemczech pomógł mi tyle żę powiedział że musze usunąc partycje i od nowa zrobić ja (cos takiego) a że nie wiem troche jak to zrobić powiedział zebym odpalil plytke w biosie i jakos to zrobił.

Ale ja nie wiem jakk to zrobić a on nie też zabardzo mi nie pomoże przez internet lub telefon.

wiec prosze o pomoc was

:)

10pu0d4.png

Opublikowano

Siema.

Uruchom tak jakby instalację i sformatuj wszystkie partycje i zainstaluj jeszcze raz. Nie wiem co to masz za XP HE.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

1. możliwe ze usunąć partycje , jak już to WSZYSTKIE bo nie da się tylko jednej i do tego pierwszej programami windows , możesz próbować użyć gParted , masz google znajdziesz sobie

2. zmień instalke XP na SP3 jeśli masz niższą wersję

3. wejdź do bios i przestaw tryb działania dysku jesli masz SATA na IDE albo Compatybile

@UP formatowanie NIE ZMIENIA TYPU PARTYCJI ! trzeba skasować i od nowa założyć, wszystko zależy jak były robione partycje pod w7

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...