Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z win 8 ...

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Bez owijania w bawełnę powiem wam że win 8 ciągle ma u mnie jakieś problemy z netem

• Co chwilę rozłącza mi webGG
  • MPC niekiedy przy necie 10mb ładuje się 1 minute
  • Podczas wejścia w przeglądarke , czasem nie moge nic wpisać w pole tekstowe np. gdy próbuje się zalogować na mpc lub wpisać adres strony
  • INTERNET STRASZLIWIE MULI JAKBY SIEDZIAŁO NA NIM Z 20 OSÓB

Szlak mnie zara trafi. Dodam , iż to nie są problemy z netem - na win 7 wszystko chodzi płynnie i żadne błędy tego rodzaju się nie pojawiają.

Da sie cokolwiek z tym poradzić ?

Opublikowano

Wina przeglądarki lub internetu sprawdź na innej przeglądarce

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Wina przeglądarki lub internetu sprawdź na innej przeglądarce

Na wszystkich przegladarkach to samo...

Internetu nie wina , bo jak zmienie na 7 to wszystko chodzi płynnie. Testowalem na mamy laptopie na 7 takze chodzi plynnie.

Opublikowano

Na wszystkich przegladarkach to samo...

Internetu nie wina , bo jak zmienie na 7 to wszystko chodzi płynnie. Testowalem na mamy laptopie na 7 takze chodzi plynnie.

sprawdź ustawienia łącza może masz ograniczenie do jakiejś prędkości w ustawieniach systemowych i jeszcze się dopytam windows pirat czy oryginał ?

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

zainstaluj najnowsze sterowniki do karty sieciowej i do wszystkiego, i ziom, nie korzystaj z chroma bo to gowno jakich malo, nightly (firefox 20.0 chyba beta) jest duzo lepszy, szybszy, i wgl fajniejsiejszy :D

4ieVbpu.png
Opublikowano

Ja tam korzystam z wbudowanej Internet Explorer 10 w wersji metro i jest zarąbista..... Pierwsze IE jakiego da się używać :)... A co do neta to lepiej sprawdź to przez wiersz poleceń :) Wpisz do niego taką komendę

ping nazwa_strony_www

i sprawdzisz swój ping do jakiej strony będziesz chciał :) I możesz po tym stwierdzić czy coś ci ostro muli neta :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...