Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] DUO ZE SZWEDEM HUEHUE

Stepien511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wspaniale? Tylko nie wiem czym tu się chwalić? 7 winów pod rząd w duo? Wbiłam tyle na soloQ a jakoś nie wstawiłam SS'a jaka to nie jestem zajebista

Opublikowano

Wspaniale? Tylko nie wiem czym tu się chwalić? 7 winów pod rząd w duo? Wbiłam tyle na soloQ a jakoś nie wstawiłam SS'a jaka to nie jestem zajebista

dla mnie jestes slaba w chuj dopóki ss'a nie wstawisz z tych 7 winów

xxxxxxx

Opublikowano

Nie niższe tylko 1450 elo :) Czyli zapewne wieksze niż 3/4 forum.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

lol'd ja miałem 2x po 12 winów na rankedzie... jak masz dobry dzień to fszystko wygrasz a na drugi dzien 5 loss pod rzond

up pros z ciebie 1450 łohohoho

Opublikowano

dla mnie jestes slaba w chuj dopóki ss'a nie wstawisz z tych 7 winów

A gdzie sprawdzić match history z listopada/grudnia?

Opublikowano

Czym tu się chwalić?

Posiadam aktualnie 2k elo i nic dziwnego w tym nie widzę...

tera to dojebał, 2k elo haha :D .

co do tematu, gratki oby tak dalej .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Boziu, znowu to samo. Chłopak się cieszy, i chwali tym że mu dobrze idzie to wy zamiast napisać mu powodzenia to go zjadacie. Szczerze mówiąc, i za przeproszeniem chuj mnie obchodzi ile masz elo, ale i tak nie masz odwagi żeby się tutaj czymś pochwalić, albo po prostu nie masz czym. Może mieliście 10 winów z rzędu, ale nie udokumentowaliście tego, dlatego dalej jesteście od dużo od tego Pana.

Gratuluję, i życzę powodzenia, jeżeli tak dalej pójdzie to widzę Cię na 1800elo~ =)

Sygnatura.

Opublikowano

Boziu, znowu to samo. Chłopak się cieszy, i chwali tym że mu dobrze idzie to wy zamiast napisać mu powodzenia to go zjadacie. Szczerze mówiąc, i za przeproszeniem chuj mnie obchodzi ile masz elo, ale i tak nie masz odwagi żeby się tutaj czymś pochwalić, albo po prostu nie masz czym. Może mieliście 10 winów z rzędu, ale nie udokumentowaliście tego, dlatego dalej jesteście od dużo od tego Pana.

Gratuluję, i życzę powodzenia, jeżeli tak dalej pójdzie to widzę Cię na 1800elo~ =)

Po co to dokumentować skoro to jest tyle co nic? Mam robić ssy do wszystkiego co widziałem, zrobiłem, oglądałem, żeby mieć argumenty na każdą okazję?

@topic

Ogólnie nie widzę większego sensu tego poddziału "Media", tak samo jak nie ma sensu ten temat jak i większość z nich.

heh

Opublikowano

No bo większość osób z tego działu tylko hejtuje nic pozatym..

Co do tematu to GZ, ważne że ty masz z tego satysfakcję

Opublikowano

ogarnięty tresz w enemy = gg.

ccki przesadzone, wygrywa kazdy teamfajt, q jakies pojebane, narazie ludzie nie wiedza jak na to grac

Opublikowano

Tak - ogarnięty Tresh to potwór. DArmowy dmg, darmowa tankowatość potężne utility. Żyć nie umierać.

Ale bez dobrego ADC i Tresh dupa gdy feederów kupa.

A pan Szwed był Twoim supportem czy grywał na innych liniach?

Gratsy.

wikmk9.jpg

Opublikowano

pozyczysz na chwile szweda? btw thresh jest takie op ze to nie problem wygrac bottom lejna hejtuje za to ze wygrales wszystko i nie miales noob teamow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...