Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient do gry DBO zaktualizowany :)

adrian2534

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taki autopatcher ? Pomyślę nad tym.

Tak :P

Sorry ale ani dziś ani jutro nie dam rady upnąć klienta mam problem z spolszczeniem (gdy włączam grę mam error)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Tak :P

Sorry ale ani dziś ani jutro nie dam rady upnąć klienta mam problem z spolszczeniem (gdy włączam grę mam error)

Coś pomyślę nad unikalnym instalatorem spolszczenia z updaterem.

Spokojnie, kiedy będziesz miał czas to uppnij ;)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ogarniam, ściągnąłem te 4 klienty i te 4 klienty mam wypakować w 1 folderze? Wypakowałem part1 i to już jest cała gra ;o

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Sorry że dawno nic nie pisałem ale mam kolejny problem z kompem... tnie się jak emo żyletką (a co tam suchar a'la gimbus) co do update chodzi o to że komputer mi się ścina po 1.5 uploadu ;d kompa będę miał dopiero w maju jeszcze raz spróbuję lecz nie obiecuje ;d

DR5ChPt.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

REF!

Teraz kilka informacji:

1.Przepraszam że nie updatowałem klienta lecz miałem trochę ważniejsze sprawy na głowie lecz już ich nie mam :)

2.Aktualnie pracuje nad updatem nowego klienta oraz dodaniem spolszczenia od ScoTubeDEV'a

3.Pracuje też nad polepszeniem wizualnym 1 posta

Tyle ode mnie mam nadzieję że się dziś wyrobię z wszystkim i jutro a nawet dziś dostaniecie nowy w pełni zaktualizowany klient

Adrian2534

DR5ChPt.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Adrian możesz wrzucić najnowszego clienta ponownie ? Najlepiej na chomikuj lub mega.co.nz albo serwery google.

Opublikowano

Na chomikuj nie dodam gdyż pobierający będą musieli płacić za to a tego nie chce a co do mega.co.nz przecież dodałem na ten właśnie oto hosting :) gdy wkońcu uzbieram na nowego kompa to postaram się w miarę szybko robić te update lecz z moim kompem aktualnym po prostu jest ciężko. Jeśli będą jakieś pytania lub prośby to proszę je kierować na PW,

DR5ChPt.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...