Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sky Wars [SkyBlock/Wojny][NP][DEDYK]

Harov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[sKY WARS]

1. Wstęp

Wiecie czym jest tradycyjny skyblock? Latająca wyspa. Generatory cobbla. Zero diaxów.Farmy. Rozwijanie wyspy. A co się stanie gdy sky blocki będą 2? I będą na nich 2 drużyny po 10 graczy? Wojna.

A teraz kończę gadać jak lektor bajki dla dzieci i przechodzę do sedna:

2. Drużyny :

A)ZOMBIE

Noszą oni głowy zombie cały czas.

Skład :

-Imagol(Przywódca)

-Zyragon (pomocnik

-Makou (pomocnik)

-Konio

-TheMS97

-TheQbcia

- ...

- ...

- ...

- ...

B)LUDZIE

Noszą oni głowy steve'ów, wyjątek tylko jeśli mają ludzkiego skina.

Skład :

- Khadi (Przywódca)

- Grabis (pomocnik)

- Góral (pomocnik)

- TwistedPL

- Lukioa

- Foxylis

- Peradius

- Hotarti

- ...

- ...

3. Ogólny zarys:

Na start, zobaczycie 2 pary drzwi które będą podpisane, przechodzicie przez nie i klikacie w tabliczkę, po czym pojawiasz się na skyblocku swej drużyny, ale pierwsze 15 minut gry zostaną na swe skyblocki wypuszczeni przywódcy, którzy ogarną je w podstawach takich jak rozbudowa oraz symobliczne budowanie flagi, generator cobbla i drewno, potem wbijają pomocnicy którzy pomagają w rozbudowie.Przez pierwsze 2 godziny tylko tych 6 graczy będzie grało. Potem już droga wolna i wchodzą wszyscy.

Co wtedy robicie?

Rozbudowa, zadbanie o eq i przygotowywanie się do bitew.Ogłoszone zostaną one zapewne 3-4 dni po starcie i dzień wcześniej od samej bitwy, czyli będziecie mieli czas na przygotowanie.

Po prostu w nich walczycie, ale nadal musicie się słuchać przywódcy który wymyśla i objaśnia strategię.

Ale tak bez celu ? Nie, na start w waszych latających blokach będą umieszczone 4 bloki obsydianu. Podczas bitew musicie ich jednocześnie bronić jak i próbować zniszczyć ten przeciwników.

Co się dzieje po zniszczeniu? Zwycięstwo! Wasza drużyna wygrywa, po czym symbolicznie rozwalacie fort przeciwników i ja resetuję wszystko i rozpoczynam kolejny sezon.

4.Zabawy w międzyczasie:

Do tego przygotuję specjalnie kilka osiągnięć za które będą interesujące nagrody dla twojej drużyny takie jak enchanting table, kilka stacków strzał, zapas kowadeł, butelki z expem itd.

Również przygotuję arenę PVP, na której będziecie mogli zmierzyć się ze wszystkimi gdyż w międzyczasie będzie założona blokada, która nie pozwoli wam przechodzić do twierdzy przeciwników.

5.Kilka pojedyńczych info:

-Po każdym zakończon sezonie rozpoczynany jest kolejny, lecz zawsze wchodzą jakieś zmiany.

-Będzie plugin do naliczania killi, jeśli uda wam się zostać graczem nr. 1 to otrzymacie specjalną rangę na forum.

-Po zakończonym sezonie przywódca wystawia opinie o wszystkich graczach, jeśli byli ok. to nic się nie dzieje, mogą się zapisać do kolejnego sezonu, jeśli byli szmatami i odawalali, nie słuchali się przywódcy to już nigdy nie zostają zapisani, a jeśli gracz sprawował się świetnie jest przyjmowany do następnego sezonu bez podania.

-Co ze mną? Ktoś to musi nadzorować, co nie? Ogółem będę też wszędzie latał i nagrywał, komentował, gadał z graczami po czym wstawię to na YT po zakończeniu sezonu.

-Mapa na jakiej będziemy grać to tradycyjny, lecz lekko przerobiony skyblock tak, aby start był nieco szybszy.

-Chcem nagrywać na jutjuba : A śmiało ! Mi nic do tego !

-Czemu mnie nie pszyjołeś ;< ? : To czy przyjmę gracza zależy od niego samego i w 15% od mojego chumoru oraz kaprysów.

-Czemu muszem mieć mikro i ts : A żeby upewnić się co do twojego wieku i sprawdzić czy się nadajesz. A bez ts komunikacji zadnej konkretnej z przywódcą nie będzie.

6. White - lista

Zanim serwer wystartuje przeprowadzam nabór:

-Na przywódcę graczy

-Pomocników przywódców

-I zwykłych graczy

A oto podanie :

Nick w minecraft:

Premium czy no-premium:

Doświadczenie w PVP:

Pojęcie strategi:

Ogarniętość:

Coś o sobie:

Nick skype:

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć:

Po co nick skype i ts?

Ts - podczas gry do gadania na ts serwerowym.

A skype?

Byle gimbusa nie przyjmę, najpierw rozmowa więc wiadomo że mikro wymagane, chyba, że kogoś dobrze znam lub ktoś z administracji ręczy z tego gracza.

7.Inne mniejsze info

Planowany start?: Około 10 lutego, ewentualnie może się przedłużyć o 1-6 dni, ale to w krytycznej sytuacji.

To tyle, jak o czymś zapomnę to dopiszę, zapraszam do komentowania i składania podań wink.gif

A, i jeszcze jedno, jeśli zapiszesz się a nie będziesz wbijał to wyjdziesz na [tu wstaw wulgaryzm] gdyż przez ciebie twoja drużyna będzie miała jednego gracza mniej i będą na straconej pozycji oraz nie będziesz mógł wystartować w następnych sezonach.

Pozdro.

Opublikowano

Nick w minecraft: Chocco

Premium czy no-premium: non

Doświadczenie w PVP: 10/10

Pojęcie strategi: GIT

Ogarniętość: 10/10

Coś o sobie: Lubie grac na takich serwach

Nick skype: nie mam

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć: nie

Jeśli chcesz być przywódcą, to czy możesz nagrywać i filmik samemu obrobić, ewentualnie mi go przesłać do obróbki?: nie chce byc

dodasz ?

Opublikowano

Nick w minecraft: TwistedPL

Premium czy no-premium: Premium

Doświadczenie w PVP: oOo duuże ... !

Pojęcie strategi: Jest ... rozumiem ...

Ogarniętość: Jest 2 99% bo troche zabawy nie zaszkodzi ...

Coś o sobie: Jestem miły dla każdego, ogarnięty i Kocham się bawić....

Nick skype: tictasq

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć: Ta mam tsa3

Jeśli chcesz być przywódcą, to czy możesz nagrywać i filmik samemu obrobić, ewentualnie mi go przesłać do obróbki?: Chce być mam kanał 16 widzów ...

Opublikowano

@UP2

Nope, bez ts i mikro nie ma bata.

@UP

Raczej wchodzisz, jutro dam ci link do jakiegoś kanału ts i pogadam z tobą chwilę.

Opublikowano

Nick w minecraft: Hotarti

Premium czy no-premium: NP

Doświadczenie w PVP: 6/10 - pvp w minecrafcie to bug :D

Pojęcie strategi: Duże :D - nienawidze bezsęsownej nawalanki

Ogarniętość: Istnieje takie słowo?

Coś o sobie: Przyjazny. Pomocny. Troszkę melancholijny. Małomówny :D

Nick skype: daniel_slawkow

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć: TAK

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

@UP

Wchodzisz raczej, jutro napisze do cb. na pw. od której do której będę na ciebie na skajpie czekał i też login zarzucę .

Opublikowano

Nick w minecraft:

Premium czy no-premium:premium

Doświadczenie w PVP:wiencej niz sirednie

Pojęcie strategi:wiencej niz sirednie-wole obmysilane akcje

Ogarniętość:9/10

Coś o sobie:lubie grac w minecrafta na takih typu serwerah

Nick skype:ziomaxer

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć:nie

Opublikowano

Nick w minecraft: sebaxd9595

Doświadczenie w PVP: 5/10

Pojęcie strategi: 1/5 ;)

Ogarniętość: 9/10

Coś o sobie: Jestem Spoko xD

Nick skype: sorki nie mam :(

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć: Nie moge ściągnąć :(

Opublikowano

Nick w minecraft:TheMS97 [Premium]

Doświadczenie w PVP: 10/10

Pojęcie strategi: 10/10

Ogarniętość: 10/10

Coś o sobie:Czesc Mam na imie karol :) Zajmuję się robieniem stron HTML. i grafiką Lubie motocykle które też posiadam :) Jestem technikiem robie pliki :)

Nick skype: sliwomafia

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć: Mam Ts :)

Opublikowano

@UP

Cholerka, nie wiem czemu twój opis jest taki taki taki [Tu wstaw jakies okreslenie] ze az sam sie prosi zeby cie przyjac ;D

Dodaje cie na skype, zadzwonie do ciebie potem i chwile z toba pogadam ;)

Opublikowano

Nick w minecraft: Konio .

Premium czy no-premium: No-Premium.

Doświadczenie w PVP: Noo mozna powiedziec 1/2 ;P.

Pojęcie strategi: Spore ;P. ^^

Ogarniętość: Jezeli jest takie słowo to jestem ogarnięty ;D. Nie spamuje i inne takie gowienka ;p.

Coś o sobie: Cos o mnie. no. Przyjazny, Według mnie zabawny ^^.

Nick skype: Koniooo ;D .

Czy posiadasz TS lub czy możesz go ściągnąć: No oczywiście ze tak ;D.

" Urodzony by przegrać, żyje by wygrać "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...