Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Surka

Blowzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dręczy mnie pytanie, jeśli idę buildem ostrze strach wirek palec rozpro, staty 2:1 int, wit. potem 2:1 dex:wit. Czy jeśli zrobię stop na 75 lvlu ogarnę sobie metki mordu w DT bez zbrojki? :> z góry dzięki za odpowiedź.

+nie chce mi się robić dropka oddzielnego dlatego pytam ;)

Opublikowano

Jeśli będziesz miał dużo defa i ostrze na g+ to tak, a tak to nawet sam dt nie zrobisz, bo strach ci nic nie da na pieczątkach, a defa potrzeba. Opisz skile, eq to pytanie będzie łatwiejsze, a tak to trudno odpowiedzieć, bo możesz dawać lajtowo jak będziesz miał ostrze na P do tego fajne eq, a możesz padać na każdym respie, albo wcale nie zrobić dt

beztytuuacf.png

Opublikowano

Strach co nie co mu da, lecz bez deffa sobie nie poradzi.. Dt powinien jakoś zrobic

Na strachu nie zrobi dt, bo bijąc na pieczątkach połowa mobow po przemianie będzie odchodziła na boki i poprostu nie zdąży ich wybić o ile w ogóle ustoi bez zbroik, no chyba, że ma dobre eq i niezłe hity, ale poczekajmy na szczegóły na temat eq o ile w ogóle sie pojawiją

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ze szczegółów takich najistotniejszych mogę powiedzieć, że czeka na mnie truciak 38 śr, w sumie w eq mam 60 na dt, defa +/- 550 bez zbrojki

Opublikowano

Musisz wybrać jak chcesz grać. Rozproszenie Ci się nie przyda, ale rozumiem, że chcesz je mieć do PvP, lecz tutaj masz wybór - albo dobre PvP, albo przetrwanie trudnych chwil w expieniu i postać do PvP oraz PvM. Ja Ci radzę zamiast rozpro wybrać zbrojkę. Pochodzić na DT, zarobić trochę kasy, a następnie iść expić z przygotowanym ekwipunkiem za to co zarobiłeś. Gdy już będziesz miał ten 86 lvl to polecisz ze skillami, potem Red Las i metiny. Proste.

Opublikowano

daronian i o ten subtelny szczegół mi chodziło, jeszcze problem mam w sumie ze statami, dawać po wymaksowaniu inta 2:1 dex wit czy 2:1 str wit?

Opublikowano

pojdz bulidem ostrze>strach?>zbrojka a dalej jak juz uwazasz, zbrojke zawsze mozna cofnac a w DT bardzo ci sie przyda ( bo strachu nawet w Dt nie odpalaj )

co do statow to 2:1 int:wit a potem 2:1/1:1 wit:zre

Piona

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

No bez tego deffa nie wiem czy sobie poradzisz. Buff 45% z 60% na nieumarle coś na strzały, Ostrze P i może byś dał rade. Generalnie można zrobić roski na deffa, i nadrobisz trochę. Możesz też zrobić zbrojkę ale tylko na M2 i potem ją cofnąć OZ. EQ obowiązkowo +9 jak zdecydujesz się DT bez zbrojki i rosek na defa.

Minus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...