Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nerfy, skiny oraz nowy item na PBE

Lady Quarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy to Buff Zhonyi? Daje 120 AP na PBE a teraz chyba tylko 100. W końcu porządna kontra na AD casterów + może będę miał co budować na AP Teemo na topie =)

wikmk9.jpg

Opublikowano

tiaaaa, garen ma zdecydowanie przewalonego skina, z tym się akurat nie popisali tak jak z dreadknightem czy tym ostatnim (obartusem czy jak mu tam).

Lux i tak najlepszy skin to Spellthief <3

Opublikowano

Skin do garena jest niedopracowany, ale moze go kupię, bo mam sentyment do warhammera 40000 dawn of war. ( grey knights z marines)

graphic.png

Opublikowano

Hm... nerf Blitza w momencie kiedy dostępna jest jego "lepsza" wersja w postaci Thresha, troszkę dziwne. Chociaż może kwestia tego, że ludzie go jeszcze nie odkryli.

Opublikowano

Go support.

Ez będzie częściej może pickowany, Master Yi w końcu ma nerfa na te pieprzone W (dzisiaj za ch... go nie szło zabić, healał się po 1.5k). Katarina nerf, według mnie beznadziejny, ale co ja tam wiem. Zrypali nerfy itemków, zwłaszcza Black Cleavera, Giant's Belta, Nashora ...

Będzie ciężej.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Next nerf for Ezreal.... Jeszcze trochę a wyląduje obok najmniej spotykanych champów, bo Ez zawsze był "OP".

R.I.P.

Opublikowano

No chyba jakiś żart ku**a ...

Przepraszam za wyrażenie , ale kolejny raz z rzędu nerf dla eza ?!

Już teraz jest zbalansowany nie jest maszynką do zabijania ...

Trochę to nie fair kiedy inni ad carry mają większe win ratio jak mf ...

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Pomocnik
Opublikowano

neft strike dla eza :) Już chyba 4 nerf z rzędu ez powoli staje się shitem reszta zmian jest jak dla mnie nie nieciekawa.

Ezreal nigdy nie będzie shitem ze względu, iż jest to postać bardzo mobilna - jako jedyny adc ma połączenie skillu do escape + aoe ultimate.

Opublikowano

Huehuehue Dariusa nie tykają :D

A tak ogólnie, wielki, murzyński chuj w dupalca tego cwaniaka, który znerfił Shaco, w końcu on jest teraz takim zajebistym OP'em...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Garen, Lux fajne skiny szkoda ze do obu mam juz po skinie :\

Ez nerf dobrze, buff tristany fanie, nerf/buff katariny też fajnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...