Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8 i metin2

L3inad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słysząc, że coś wyskakuje, gdy klikasz F1, F2, F3, F4, itd. domyślam się iż to notebook. Podaj model i producenta, bo niektórzy dodają funkcje do danych klawiszów - np. zamykanie danych procesów, odświeżanie, itp.

Opublikowano

Tak myślałem i miałem rację. Szczerzę powiedziawszy to nie znam techniki Toshiby, ale to zapewne któryś ze sterowników od producenta. Zobacz w instrukcjach, które dostałeś, temat "jak wyłączyć klawisze funkcyjne."

Opublikowano

Wgl dla mnie windows 7,9 wszystkie visty to jeden wielki syf bo co chwile są jakieś powikłania z grami które dobrze nie współgrają z tymi systemami ja tam wole tradycyjnego XP :D trace troche na tym bo w pełni nie wykorzystuje potencjału mojego sprzętu ale jest najbardziej stabilny.

14ke4qh.jpg
Opublikowano

Wgl dla mnie windows 7,9 wszystkie visty to jeden wielki syf bo co chwile są jakieś powikłania z grami które dobrze nie współgrają z tymi systemami ja tam wole tradycyjnego XP :D trace troche na tym bo w pełni nie wykorzystuje potencjału mojego sprzętu ale jest najbardziej stabilny.

Szkoda tylko że o grze np. w NeedForSpeed MostWandet2 czy innych nowszych gier możesz pomarzyć o grze na XP.

@Topic W biosie można zmienić klawisze aby były np od f5 w górę.

nanicz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...