Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Na 8.5

SpiderMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema,

Szukam cracka do elfbota ktory dziala na windows 7. Szukalem sporo i nic takiego nie znalazlem. Czekam na pomoc od ludzi ktorzy maja windows 7 i im dziala owy crack ( lub ktos jest 100% pewny). Próbowałem uruchamiac zgodnie z windows xp itp. jednak nie chodzi ;/ help

Opublikowano

Nie jestem w stanie Ci pomoc ale ja potrzebuje cracka na xp takze pod tibie 8.5 wiec bylbym wdzieczny jakbys go wstawil lub podeslal na pw

gaag.png
Opublikowano

prosze aby ktos wrzucil swojego scrackowanego elfa ( poprzez inny sposob niz elfload.dll) Moze pujdzie, z gory dzieki. Albo moze ktos zna sposob jak inaczej scrackowac elfa niz poprzez ten plik

Dzieki , pozdro

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawa wygląda tak: Jeśli masz 64-bitową wersję systemu, nieważne czy to XP, Vista czy Seven, żaden crack nie pójdzie. Z kolei jeśli posiadasz 32 bitowy system operacyjny, wszystko jest w porządku.

Opublikowano

Przedstawiam krótki poradnik jak uruchomić ElfBot-a pod Windows Vista i 7

1.Zainstaluj tibie.

2.Zainstaluj bota.

3.Wejdź do folderu z zainstalowaną tibią i kliknij na tibia.exe PPM, wybierz Właściwości następnie Zgodność .

Widzimy tutaj tryb zgodności...ustawiamy tak aby tryb był zgodny z System Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 lub 3 ( w przypadku 7 )

Teraz Poziom Uprawnień.Ustawiamy Uruchom ten program jako administrator.

Klikamy Zastosuj i Ok.

4.Wejdź do folderu z zainstalowanym botem kliknij na loader.exe PPM (dalej postępuj tak jak jest to opisane w punkcie 3.

Legenda:

PPM - prawy przycisk myszy.

Poradnik 100% mój.Pozdrawiam,

Plimos

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Przedstawiam krótki poradnik jak uruchomić ElfBot-a pod Windows Vista i 7

1.Zainstaluj tibie.

2.Zainstaluj bota.

3.Wejdź do folderu z zainstalowaną tibią i kliknij na tibia.exe PPM, wybierz Właściwości następnie Zgodność .

Widzimy tutaj tryb zgodności...ustawiamy tak aby tryb był zgodny z System Windows XP z dodatkiem Service Pack 2 lub 3 ( w przypadku 7 )

Teraz Poziom Uprawnień.Ustawiamy Uruchom ten program jako administrator.

Klikamy Zastosuj i Ok.

4.Wejdź do folderu z zainstalowanym botem kliknij na loader.exe PPM (dalej postępuj tak jak jest to opisane w punkcie 3.

Legenda:

PPM - prawy przycisk myszy.

Poradnik 100% mój.Pozdrawiam,

Plimos

a jak wejsc i gdzie w tego administratora!!

Opublikowano

Dajesz własciwosci - zgodnosc i tam na dole masz 'administratora'...

Jak wchodze w tibia ppm i daje wlaciwosci wybieram zgodnosc to na samym dole jest Dowiedz sie wiecej o zgodnosci programow.Nic nie ma o adminstator w zgodnosci nic takiego nie ma x(Pomocy !!

Opublikowano

Jak wchodze w tibia ppm i daje wlaciwosci wybieram zgodnosc to na samym dole jest Dowiedz sie wiecej o zgodnosci programow.Nic nie ma o adminstator w zgodnosci nic takiego nie ma x(Pomocy !!

Mniejsza o to wyżej zrobiłem to z administratorem i dalej nie wyskakuja skiny jak włączam elfbota ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plimos ładny poradnik masz +

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...