Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No Dc Program.

gues1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszy i najlepszy program do gry Silkroad ,umozliwiajacy szybcie i wygodnie sie logowac.

Funkcje:

-NO DC (szybkie i latwe logowanie)

-WYKRYWA WSZYSTKIE NIEWIDZIALNE OSOBY BEDACE NA EKRANI!

-mozesz takze ustawiac kamere w takiej odleglosci jakies chcesz (max obejmie cale Hotan)

-wspolpracuje z mc i botem

Program ten znalazlem na jakims niemieckim forum i postanowilem udostepnic go wam.

Link:

www.tu-był-mój-trojan-domowej-roboty.zal.ru

chaslo: silkroad

Polecam.

Opublikowano
WYKRYWA WSZYSTKIE NIEWIDZIALNE OSOBY BEDACE NA EKRANI!

loool? a jak można być całkowicie niewidzialnym?

przecież nawet po użycia skilli widać postać lekko przeźroczystą, ale nie można jej zaatakować - na tym polega niewidzialność...

jak dla mnie koleś geyloga wrzucił...

Opublikowano
Jakie to jest zajeb...., jak koleś rejestruje sie i odrazu daje jakis przydatny program. Pierwszy post a on jest taki mily i dzieli sie z innymi sposobem na wbijanie . Brak scana i jeszcze strasznie poleca sciągnięcie tego. Kolo powinien dostac bana, a temat zamknąć!!!!

Radze nie ściągać tego.....

to działa. good joke nie ? takich programów nie ma

Opublikowano

po samym slowie "chaslo" widac, ze cos jest nie tak xD. Ogolnie, to jezeli plik jest zapakowany i wymagane jest haslo, skanery online nic nie wykryja.

Opublikowano

gues widze ze zalogowany jestes powiedz ile juz osob schkowales no powiedz jestem ciekaw noobku widac ze olewasz nas i nie czytasz wszytkiego pierwsze co robisz to ss z scanem dajesz mordo ty moja

Opublikowano

kolego ja nei mam 12 lat i nei siedze od 12 po szkole w domu tylko pracuje/ucze sie wiec jesli myslisz ze odpisze ci wciagu 15 sekund od twojego posta to zal.pl

Opublikowano

poniewaz jest to moj 1 temat i jestem nowym urzytkownikiem tego forum wiec nei dziedzialem a pozatym prosiliscie o scana to wam wyslalem... nie chcesz to nei sciagaj boshe napislem to dla tych ktorzy nie krytykuja tylko odrazu i wiedza cos o silku a nie mowia ze postac jest nie widzialna to jej wcale nie widac a zeby go pojawic trzeba urzyc skila z fire na pojawianei neiwidzialnych i wtedy mozna go bic

Opublikowano

czy to ja wyskakuej do was z pretensjami i oskarzeniami i pytaniami "ile osob shakowalem" wyslalem wam skana wiec po co robicie problemy? chcesz to sciagaj nie to nie

Opublikowano

@Dead

Przestaniesz w koncu pieprzyc co jest spamem, a co nie? Troche swobody w temacie niech bedzie. Piszac te swoje posty na temat spamu sam spamujesz i to najwiecej! O tym co jest spamem, a co nie decyduje Moderator, nie userzy.

Aha nie SCIAGAJCIE TEGO PLIKU NIE WARTO! PO CO GOSCIU MA ZBIERAC WASZE KONTA?

Opublikowano

@poli1492 napisal to

________________________________________________________________________________

Po pierwsze wchodzimy w C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

i dopisujemy to:

121.128.133.26 gwgt1.joymax.com

121.128.133.27 gwgt1.joymax.com

121.128.133.28 gwgt1.joymax.com

Ma to wyglądać mniej więcej tak :

Następny sposób:

CCleaner ściągamy ten program np stąd : http://www.ccleaner.com/download

włączamy, analizujemy ,wyczyszczamy .... i spoko

Kolejny sposób Zmieniamy adres karty Loopback Adaptor Gateway z 255.255.255.0 na 255.0.0.0

wyglądać to powinno tak :

TbotLessDC (tool)

http://rapidshare.com/files/57077225/Rev6.rar można go pobrać stąd. Rozpakowujemy wklejamy do folderu z silkiem odpalamy nuconnector następnie media patche. w patcherze klikamy rev6 i patch i włczączamy silka tbota

Silkroad Modifier

http://www.sendspace.com/file/hzwboz pobieramy włączamy później silka klikamy upade i już .... silkroad modifier i tbotlessDC mogą działac razem ....

No to na tyle.... A proszę o przeskanowanie przez kogoś plików bo ja mam za słabe łącze...

________________________________________________________________________________

wiec po co to robic wkleiles do tego geylogera i cieszysz paszcze wystarczy poczytac topiki i jest chlopcze znaczniej lepiej a nie zwalasz wszytko na zywca i ulepszasz swoimi dodatkami "keylogery"

Opublikowano

gues mowisz ze dales scana.. ale teraz pytanie... dales scana rozpakowanego pliku czy spakowanego ? ;D sa dwie opcje i twoje slowa nie zawsze musza byc prawdziwe

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Oczywiście, że dał scana pliku spakowanego zabezpieczonego hasłem w nowej operze jest taka fajna zabawka ze mozna przyblizac bo tak nie widac(chociarz coś tam widać) Ban ! Close ! Kosz !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...