Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Serwer

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, możliwe, że ktoś z was pamięta jeszcze serwer MineMetropoly lub na nim grał, tak więc kieruję pytanie właśnie do tych osób, myślałem nad reaktywacją serwera MineMetropoly, który opierał by sie na tych samych zasadach itd. co pierwsza edycja wcześniej wspomnianego serwera, co wy na to ?

Opublikowano

Czy nie był to serwer m*craftu ? No coś tam było , ale musiał byś mieć dużo slotów i ogarniętych adminów . I lepiej przyłączyć się do jakiegoś portalu takiego właśnie jak m*craft czy coś , aby mieć więcej graczy .

mihcio15.png

Opublikowano

Ja bym chętnie zagrał :)

Tylko czy byłaby to reaktywacja na wersji takiej co był MineMetropoly, czyli chyba beta 1.6.6 czy na najnowszą?

I czemu piszecie mycraft.pl z * ? :D

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Myśle, że serwer stawiany byłby na najnowszej wersji MC, lecz zasady itd. byłyby praktycznie identyczne co te na minemetropoly

:). Jeżeli znalazłbym chętnych graczy to mógłbym już się zacząc zabierać za robienie serwera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chętni bym zagrał, ale ile slotów bo jak np 20 to się nie opłaca 70 + :)

Tak, on wykupi 70 slotów a graczy nie będzie :D

Możesz spróbować, ja akurat serwerka nie znam ale może się skuszę.

Opublikowano

Chyba na nim nie grałem, ale znam tą nazwę :) Jak coś to mogę pomóc nad ogarnianiem graczy (moderator czy policjant, zależy jakie rangi będą :P)

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

To był dość fajny serwer i pomysł na jego reaktywację jest dobry. Tylko czy podołasz stworzyć serwer na podobnym poziomie do tamtego.

Opublikowano

Myśle, że dałbym rade stworzyć taki serwer, dość długo tam grałem, pamiętam jak wszystko się tam odbywało, mkkfe, jeżeli możesz to napisz do mnie w sprawie mapki. Jeżeli gracze byli by chętni do gry to wezme się za odtwarzanie serwera

:) Myśle, że z początku dałbym mniejszą ilość slotów i powiekszał w miare gdyby napływała większa liczba graczy.

Opublikowano

.vXv.*DeRrd jak coś to napisz, mógłbym pomóc :)

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...