Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Time

kawus27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie rozumiem jakim trzeba byc lamusem zeby uzywac cheatow do tej gry... ale jak ktos grac nie potrafi to sie nie nauczy

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

ja nie rozumiem jakim trzeba byc lamusem zeby uzywac cheatow do tej gry... ale jak ktos grac nie potrafi to sie nie nauczy

Ooo, to zobaczmy. Ciekawe, czy dasz radę na 74% graczy nas serwerze gdy oni mają ESP.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

predzej czy pozniej beda wpadac nie da sie grac bez przypalu ja zaplacilem za te gre i nie mam zamiaru uzywac jakis gowien etc...

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

moga przejzec wasze pliki lub dac bana ip.

prosba by przejzeli wasze pliki / ip.

Dafuq ?

Po Pierwsze - Nie mogą przejrzeć naszych plików bo to podchodzi pod szpiegowanie a w Licencji nie ma słowa o takim procederze.

Po Drugie - Nie banują IP - Banują Konta. ( Jakby były bany na IP to Restartujesz Modem i masz nowe IP... )

Po Trzecie - Nie mają takiej siły sprawczej aby przejrzeć wasze pliki - Logi tak, pliki - Nie.

Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Opublikowano

po za tym chcą jak najwięcej zarobić i nie opłaca im się na ip dawac bany ,tak jak up mówił wystarczy na nowo skonfigurowac router no chyba ,że macie zmienne ip to reset i nic więcej

sygnafranc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...