Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin mi sie scina < Brak odpowiedzi > !

STOCHU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem. gram w metina ok 2-3 minuty. gdy zacina mi sie obraz i pisze brak odpowiedzi ekran metina robi sie szary

Mam 4gb ram 4x 2,66ghz karte 1,5 gb dedykowana . czasami tez mi sie obraz wylacza i pisze " intel accelerator graphics przestal dzialac ale juz wrocil " co to ma byc? podejrzewam ze chodzi o grafe wiec sciagam wlasnie nowe sterowniki ale watpie czy pomoga. prosze o pomoc albo jakas rade >.<

Opublikowano

Nie wątp w sterowniki graficzne nigdy. Zaktualizuj je, a potem odpal Metina jako administrator. W configu wybierz najwyższą rozdzielczość w 32bpp oraz główne wykorzystanie na Auto lub GPU.

Opublikowano

a czy na innych serwerach masz tak samo? Sterowniki zaktualizuj i przeinstaluj metka i ew. możesz popatrzeć na forum tego serwera czy nie ma jakis łatek.

skpUo.png

Opublikowano

Po pierwsze zobacz czy nie ma gdzieś jakiejś aktualizacji klientowej. Po drugie pobierz .NET Framework 4.0 oraz SP3. Potem otwieraj Metina w trybie zgodności z Windows XP SP3. Aha, zapomniałbym. Wydaję mi się, że Twoja karta graficzna obsługuje DirectX 11.0, więc nie wiem czemu trzymasz na komputerze starą 9.0. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...